MotorSport - [KJS] "RALLY MAZOWSZE" II Runda SMPPC
106 - Nie 22 Mar, 2009 gratuluje !
grzech dodaj tez foty twojego saxofona
ta partia zakretow ze zdjecia z 5tka calkiem fajna jak na kjsgrzech - Nie 22 Mar, 2009 3 proby byly na zeraniu poszczone po tych trasach co barborka , wiec kazdy kto widzial barborke moze sobie wyobrazic ze bylo gites ....
106: ale moje saxo jest brzydkie: stara buda, wysoki zawias, zlazi lakier, nie ma na co patrzec
Marcel kurwa co to sa za kola na przodzie, serio jezeli macie takie kolo na przodzie a inne (chyba o wiele mniejsze na tyle) to nie bylo mozliwosci zeby ten samochod dal sie kontrolowac
To nie 1/4 mili i nie 300 konna 5ka 106 - Nie 22 Mar, 2009 wazne co w srodku
jak silnik, zmieniales cos od czasu 150KM? byly jakies problemy czy caly czas igla?Bad-i - Nie 22 Mar, 2009 Grzechu jak bedziesz odpowiadal na powyzsze pytanie Bartka to dodaj info co ty tam masz zrobione i gdzie stroiles (bo widze ze jak u mnie nie wypluje 160 KM to zabije takiego jednego ) grzech - Nie 22 Mar, 2009 silnik mam ten sam co robil Adamant 2 sezony temu, jest opisane dokladnie w moim pimpie, w 2 slowach to:
- walki,
- glowica od JP4 obrobiona przez adamant
- kolektor 4-2-1 racelanda
- wydech 2''
- strojone (dolane tylko paliwo, bez zmiany zaplon) u chojnackiego przez jakiegos znajomego Adamanta na seryjnym kompie.
na tym setupie bylo 150 km 2 sezony temu w wakacje. od tamtej pory nic juz nie robilem oprocz tego ze dolot racelanda mi popekal i w styczniu zmienilem na dolot citroen sport ze stozkiem greena no i zalozylem szpere jakos w zeszlym roku. skrzynia 13x59, hamulce 266 na przodzie. zawias B6 (ale nie gruba laga tylko ten z mts24) na seryjnej sprezynie i wysokosci.
nie wiem ile teraz ma silnik, bo od strojenia go nie hamowalem i od tamtej pory (odpukac w niemalowane) tez nie mialem zadnego problemu z silnikiem, ale tez w zeszlym sezonie malo co jezdzilem bo skrzynia mi czesto padala i nie bylo jak jezdzic.
ale auto jest szybkie i na pewno da sie nim jezdzic jeszcze szybciej.
ps. Bad-i: a jakie graty Ty wkladasz u siebie ?Marek23 - Nie 22 Mar, 2009 Grzechu, piękny sprzęt. Gratki za wynik!Bad-i - Pon 23 Mar, 2009 Grzechu to co u Lukasza tylko ostrzejsze walki. Stroje go tez u Chojnackiego takze bardzo jestem ciekawy wyniku grzech - Pon 23 Mar, 2009 jest pierwszy filmik:
1:18 jest nasze cofanie (bylo ostre podbicie i kola odzyskaly docisk dopiero na gorce), my sie na szczescie shamowalismy jezscze przed skarpa, jedna zaloga nie dala rady i rezultaty widac na 2:38
2:08 polecam zeby nacieszyc oczy Misiek_lbn - Pon 23 Mar, 2009 zdolni ludzie wyciągali ten samochód, że później w nich uderzył jeszcze
jak dla mnie dobry motyw od 3:28, nie wiedziałem że Oskar ma takiego upalacza OSKAR - Wto 24 Mar, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
dobry motyw od 3:28, nie wiedziałem że Oskar ma takiego upalacza
Osz ty gadzino przebrzydla Ja juz wiem do czego pijesz Grozisz mi?? A moze Ci doyebać Anonymous - Wto 24 Mar, 2009 Grzechu te 10sek to sedzia faktu doniósł po zakończonej próbie ... tez tak mielismy
Bad-i jechaliśmy na zimie ale średniej .... a tył w niczym mi nie przeszkadzał .... wrecz przeciewnie pomagał chwilami
Ponadto patrzac po czasach do było dobrze .... (gdyby nie 6x5sek)
M - Wto 24 Mar, 2009 Moze to oftop ale sliczna jest ta piątkaAnonymous - Wto 24 Mar, 2009
eM napisał/a:
Moze to oftop ale sliczna jest ta piątka
no ot a ona ma swoj temat ale jakby przód prezentował sie jak tył to była by cudna (ale mam juz namiar na kilka brakujacych elementów )k-mart - Wto 24 Mar, 2009 nikt nie pisal ze Chrzanek startowal!!!!!