Niestety nie, bede jako kibic.k-mart - Nie 08 Mar, 2009 bylem ale nic ciekawego nie widzialem oprocz sobowtora STF`a (w golf IV gti 3d o tym samym kolorze) ktory barzdo ladnie ogarnial na sniegu.
4x4 jezdzily marniesaxorulez - Nie 08 Mar, 2009 mi też się średnio podobało. Ale ten Golfik ciekawy..Stf - Nie 08 Mar, 2009 czyli nadal helmuty nie skręcają
ps. ...dzisiaj byłem już spakowany i gotowy do startu - już nawet deszcz byłem w stanie przeboleć bo r888 jakoś jednak na mokrym sobie radzą, no ale śnieg... po tel. do k-marta odpuściłem.Misiek_lbn - Nie 08 Mar, 2009 po pierwszej próbie już mało śniegu zostało na torze, najgorzej przejazd próbny i pierwszy...GOKART - Pon 09 Mar, 2009
Stf napisał/a:
- już nawet deszcz byłem w stanie przeboleć bo r888 jakoś jednak na mokrym sobie radzą...
eeee trzymają na mokrym rewelacyjnie Stf - Pon 09 Mar, 2009
GOKART napisał/a:
eeee trzymają na mokrym rewelacyjnie
no co - jeśli nie ma kałuż to są rewelacyjne. pamiętamy williego k-marta w lublinie, a i sam tutaj tabelkę z poznania kiedyś wklejałem...k-mart - Pon 09 Mar, 2009
Stf napisał/a:
po tel. do k-marta odpuściłem.
jak do mnie dzwoniles nie do konca wiedzialem o co chodzi, bylem jeszcze na bombie