Anonymous - Pią 20 Lut, 2009 w dooopie mam SSS zeszmacili sie dla mnie juz jakis czas temu ....Gaydek - Pon 23 Mar, 2009 Wróciłem cały i zdrowy, ale zmęczony "że hej!".
Padało i to chwilami bardzo bardzo. Prawdopodobnie dzięki opadom nauczyłem się więcej, zresztą cały wyjazd potraktowałem "naukowo". Zaobserwowałem, że mam problem ze zbyt wczesnym hamowaniem przed zakrętem a ponieważ jechałem nie swoim samochodem to nie szukałem granicy, wolałem zostać na asfalcie niż wylecieć na zielone (było kilka wycieczek w zielone w wykonaniu innych driverów).
Zrobiłem chyba tylko 10 okrążeń.
Pewnie zapytacie o czas... 2:30 na mokrym torze . W sumie to nawet nie wiem, czy źle czy bardzo źle, ale jak na pierwszy raz w deszczu na TP to chyba tragedii nie ma.
martin.h - Pon 23 Mar, 2009 A czym jechałeś, jeśli można wiedzieć?Gaydek - Pon 23 Mar, 2009 Faktycznie, nie napisałem .
Seryjnym Leonem II Cuprą.rasta - Pon 23 Mar, 2009 Kiepski czas.Gaydek - Pon 23 Mar, 2009 Okazałem za dużo pokory .pP - Pon 23 Mar, 2009
Gaydek napisał/a:
Okazałem za dużo pokory .
dla fury czy toru? Gaydek - Pon 23 Mar, 2009 Dla innych userów toru .Szczepanek - Pon 23 Mar, 2009 Ile było max. aut na torze? 20 już się robi w miarę ciasno. 2:30 raczej spacerowy czas, a Cupra aż taka wolna nie jest na zdjęciach widziałem, że lało ostro, nie takiej pogody życzyłem Gaydek - Pon 23 Mar, 2009 Nie chcę się tłumaczyć, bo mi na tym kompletnie nie zależy, ale... a propos innych userów to niejaki M. Krajewski w Corvette Z06 wykręcił 2:21 a niejaki J. Jankowiak w Evo X 2:22.
Kilka zdjęć:
Gaydek - Pon 23 Mar, 2009 Gaydek - Pon 23 Mar, 2009 Jakarti - Pon 23 Mar, 2009 no to moim zdaniem mala roznica jesli chodzi o J. Jankowiak w Evo X 2:22...Gaydek - Pon 23 Mar, 2009 Kolega Szczepanek chyba trafił w sedno. Nie było okrążenia bez przepuszczenia szybszego ode mnie.
Spacerowe tempo, podoba mi się .rasta - Pon 23 Mar, 2009 A jak ogólnie oceniasz całą imprezę, organizację kochane przez wszystkich SSS