To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Focus RS?

M - Sob 14 Lut, 2009

Y T S H D?
Gaydek - Sob 14 Lut, 2009

moje felgi?
Gaydek - Sob 14 Lut, 2009

Janusz napisał/a:
błotnik lewy RS 1695,80 zł...
zderzak przedni RS 2537,60 zł... Zderzak jest juz niebieski metalik... ale jest goły... czyli bez kratek... zaślepek i tym podobnych

Wachacz lewy 1101,40 zł... do zwykłego kosztuje niecałe 500 zł..... czyli jest inny.... wachacz jest razme z tym "cukierkiem" ... ;)

Ceny z ASO :)

Mam rabat 20% w ASO więc Marcel... jakby co to wiesz gdzie mnie szukać ;) .

Janusz - Sob 14 Lut, 2009

wachacz sa dwie opcje jest tez do rs za cos ponad 500 zł..:) musiałbym miec nr nadwozia :D

A Marcel pewnie ma na oku subare :D marcel bierz subare :D

CHRZANEK - Sob 14 Lut, 2009

Subare to ma co drugi nowobogacki w Wawie a Focus RS to samochód dla indywidualisty a Marceli to nie jest chłopek roztropek ...

RS !!!

anjas - Sob 14 Lut, 2009

RS jest wykur.wisty!
k-mart - Sob 14 Lut, 2009

Nie widze zadnego uszkodzenia.
Bart - Sob 14 Lut, 2009

obawiam się, że uszkodzenia to nie tylko kwestia błotnika i zderzaka...
Handlarze to nie idioci, gdyby wystarczyło wymienić części za 4k i sprzedać 20k drożej to by to sami zrobili. Myślę, że geometria też jest nieteges, pytanie czy buda nie jest lekko krzywa.

A sam focus piękny, jeśli da się go za rozsądne pieniądze (dobrze) naprawić to bym brał :]

Oczywiscie ze nie jest proste.
Dostajac w to miejsce, napewno trzeba bedzie ciagnac caly przod.
A by reszta byla prosta, najlatwiej wstawic polowe podlogi razem z calym progiem, kawalek przedniej sciany.
Inaczej nic z tego nie bedzie.
A uszkodzenie zawiasu czy tam sanek to tylko "kosmetyczne" :)

Anonymous - Sob 14 Lut, 2009

wlasnie mialem pisac ze pewnie podciagany z jakiegos grubego dzwona
michool_vt - Sob 14 Lut, 2009

bart, dobrze mowi, mysle ze to lewe przednie koło stoi dzieki trytytkom :)
nie ma opcji musiało byc przekoszone razem z calym zawiasem, wahaczami za milion$ itd
a handlarz kupił to auto bo miał zajechany silnik i tak pewnie sprzedaje z zyskiem 5tys :D

rasta - Sob 14 Lut, 2009

michool_vt napisał/a:
bart, dobrze mowi, mysle ze to lewe przednie koło stoi dzieki trytytkom :)
nie ma opcji musiało byc przekoszone razem z calym zawiasem, wahaczami za milion$ itd
a handlarz kupił to auto bo miał zajechany silnik i tak pewnie sprzedaje z zyskiem 5tys

Lekko przesadzasz. A że sprzedaje z zyskiem to inna sprawa. Kumpel kupił RS'a za 2000 ojro, na chodzie hehe

Żle ten RS's nie wygląda. Wręcz bardzo dobrze. Przód nie tknięty więc powinien być 100% na chodzie. Błotnik wiadomo drogi, zamienników brak, na wyrwanie na Allegro nie ma co liczyć. Zderzak też ciżęka sprawa kilka razy pojawił się na allegro ale od jakiś 6 miesięcy nić wiem bo sam szukam dla siebie. Zawias z przodu jest inny ale bez przesady. Ew. na ebay.co.uk można wszystko kupić za sensowną kasę. Maska przednia jest zwykła tak samo drzwi. Jak co maskę i drzwi mam tylko, że serebne :)

Jak co mam zniżki w Fordzie - czas czekania na części coś koło 2 tyg. bo wszystko ściągają z magazynów w Niemczech.

Ogólnie niewieklim kosztem do zrobienia, a nalatenae ma na pewno mało jeszcze nie spotkałem RS;a ktory by nalatał 100 tys. a dla tego silnika to pestka.

rasta napisał/a:
Żle ten RS's nie wygląda. Wręcz bardzo dobrze. Przód nie tknięty więc powinien być 100% na chodzie. Błotnik wiadomo drogi, zamienników brak, na wyrwanie na Allegro nie ma co liczyć. Zderzak też ciżęka sprawa kilka razy pojawił się na allegro ale od jakiś 6 miesięcy nić wiem bo sam szukam dla siebie. Zawias z przodu jest inny ale bez przesady. Ew. na ebay.co.uk można wszystko kupić za sensowną kasę. Maska przednia jest zwykła tak samo drzwi. Jak co maskę i drzwi mam tylko, że serebne :)

Jak co mam zniżki w Fordzie - czas czekania na części coś koło 2 tyg. bo wszystko ściągają z magazynów w Niemczech.

Ogólnie niewieklim kosztem do zrobienia, a nalatenae ma na pewno mało jeszcze nie spotkałem RS;a ktory by nalatał 100 tys. a dla tego silnika to pestka.

Rasta, wierze ze znasz sie na tuningu.
Ale blacha to jednak nie Twoje rejony :D

rasta - Sob 14 Lut, 2009

k-mart napisał/a:
Ale blacha to jednak nie Twoje rejony :D

Rozwiń swoją myśl :/

Michał - Sob 14 Lut, 2009

ja rozwine
jesteś h.u.jowy z blachy :D