PieQt - Pią 13 Lut, 2009 pytanie nie było o majtasy, tylko czy ty jesteś na zdjęciu - nie odpowiedziałeś na pytanie
AnJas wypisz, wymaluj!!Bad-i - Pią 13 Lut, 2009
anjas napisał/a:
Bad-i napisał/a:
to nie sam Anjas ??
przykro mi, ale nie mam takich gustownych majtasów
kurwa a wyglądasz niczym z reklamy Bjorna Borga Kamilbike - Pią 13 Lut, 2009 Jak do woja beda brali takich jak ze zdjecia, to masakra. Sami kulturysci, ten po prawej jakies turbo skrzywienie plecow i na dodatek jakis zaglodzony Karabiny z papieru beda im pewnie dawali Ja to pamietam ze na komisji tez w lape brali wacka i jeszcze kaslac kazali Lekarz wzial moje zaswiadczenie od okulisty ( -2.5 i -2.5 dioptri ) i powiedzial, "nie no Pan dobrze widzi". Co z tego ze bez okularow nawet nie widzialem tabliczki z ktorej trzeba bylo czytac literki i cyferki I tym sposobem dostalem kat A, pewnie gdyby byla wojna to bym strzelal do wszystkiego co by sie ruszalo.M - Pią 13 Lut, 2009 Wojsko jest po to zeby realizować grube kontrakty na miliardy złotych.
Ja uważam ze dobrą rzecz zrobili bo do wojska pojdzie ten który będzie chcial.
WIele rządów o tym gadało, biło piane a ten to wprowadził i dobrze.
Mam tylko nadzieje ze nie jest to częśc kampani prezydenckiej
"zaglosuje na niego bo uratował mnie przed wojem" Jakarti - Pią 13 Lut, 2009 nawet jesli zrobili to z takiej pobudki o jakiej piszesz to skutek bedzie i tak pozytywny - wojsko zawodowe czyli:
stała armia, ktora przynajmniej czesciowo wie do czego jest potrzebna
-dzisiaj w wojnach wojsko uczestniczy tak czesto jak ja w biciu masla. przewaznie sa to misje pokojowe, stabilizacyjne, udzielanie pomocy w czasie i po kleskach zywiolowych itp
- z gory mozna okreslic wydatki i zadania takiego wojska - stala liczba zolnierzy, okreslone zadania przez rzad polski oraz jego miedzynarodowe zobowiazania
- latwiej jest wyszkolic zolnierza bo kazdy normalny czlowiek lubi jak mu sie placi i jak mu sie podnosi pensje wraz ze wzrostem umiejetnosci..
poza tym takie pokraki jak ja nie bede musialy isc do woja.. chociaz moim zdaniem powinno to byc obowiazkowe ale max 3 miesiace i jakos w ramach studiow. wojsko, tak jak szkola itp powinno uczyc zycia
oczywiscie mowie o wojsku gdzie jest dyscyplina i jakis plan dzialania a nie kosynierzy i "ławą panowie, ławą!! " - bynajmniej nie mam na mysli tego na czym sie siedzi M - Pią 13 Lut, 2009 Korwin Mikke dobrze powiedział.
Ze wojsko juz nie bedzie wykorzystywane do "budowania willi pułkownikom"
tekst w cudzyslowiu nalezy odpowiednio zinterpretowac.qbus - Pią 13 Lut, 2009 Ja sie ciesze... niby problemow z tym nie mialem ale ilez mozna przed wojskiem uciekac... good idea.nox - Pią 13 Lut, 2009 to juz moge wyjść z ukrycia ??Anonymous - Pią 13 Lut, 2009
Vlodarsky napisał/a:
wam też brali w ręke siusiaka i dokładnie oglądali ? mojego podnosili we dwóch
Mi był w komisji?Vlodarsky - Pią 13 Lut, 2009 teraz 90% Polskich chłopców rzuci studia
Życie stanie się normalne... dość już jest specjalistów od markertingu i zarządzania. Może wkońcu będą jacyś ludzie do pracy.M - Pią 13 Lut, 2009 W USA armia jest zwyklym pracodawcą. Można przyrównać go do dużej rozproszonej korporacji. Pracują tam ludzie z przekroju całego społeczeństwa.nox - Pią 13 Lut, 2009 stety/niestety Polska to taki specyficzny kraj.k-mart - Pią 13 Lut, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Życie stanie się normalne... dość już jest specjalistów od markertingu i zarządzania. Może wkońcu będą jacyś ludzie do pracy.
Zgadza sie, dzisiaj wszyscy tylko informuja oraz usluguja, a z tych ktorzy dbaja o mleko do Waszych twarogow wszyscy sie smieja.
Wojsko zawodowe - najlepsze co moze byc. Oby bylo jak obiecuja, mam na mysli wszystkie stawki socjalne itd. Moze w koncu wojsko stanie sie profesjonalne.
Szczerze mowiac mieszkajac w PL i bedac 7lat mlodszy, poszedl bym w ciemno w zawodowe. Oprocz tego konczyl bym jakies studia zaoczne i bum cyk cyk jestem pulkownikiem. M - Pią 13 Lut, 2009
k-mart napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
Życie stanie się normalne... dość już jest specjalistów od markertingu i zarządzania. Może wkońcu będą jacyś ludzie do pracy.
Zgadza sie, dzisiaj wszyscy tylko informuja oraz usluguja, a z tych ktorzy dbaja o mleko do Waszych twarogow wszyscy sie smieja.
Wojsko zawodowe - najlepsze co moze byc. Oby bylo jak obiecuja, mam na mysli wszystkie stawki socjalne itd. Moze w koncu wojsko stanie sie profesjonalne.
Szczerze mowiac mieszkajac w PL i bedac 7lat mlodszy, poszedl bym w ciemno w zawodowe. Oprocz tego konczyl bym jakies studia zaoczne i bum cyk cyk jestem pulkownikiem.
Nie wierz w cuda...anjas - Pią 13 Lut, 2009
k-mart napisał/a:
i bum cyk cyk jestem pulkownikiem
eM napisał/a:
Nie wierz w cuda...
a ja wierzę... tylko odpowiednim osobom musiałby zrobić "bum" a z odpowiednimi "cyk cyk"