kubas - Pon 09 Lut, 2009 uzywane S3 HD YTSWalle - Pon 09 Lut, 2009 jak puknie A2 to ja współczuję, A-klasą jeździ się jak dla mnie niepewnie,a uzywane dci to zagadka. Tyle jest kufa aut, a wybrane zostały jakieś dziwne....Janusz - Pon 09 Lut, 2009
Walle napisał/a:
jak puknie A2 to ja współczuję, A-klasą jeździ się jak dla mnie niepewnie,a uzywane dci to zagadka. Tyle jest kufa aut, a wybrane zostały jakieś dziwne....
Ty nie miałes problemu z wyborem samochodu Walle - Pon 09 Lut, 2009
Janusz napisał/a:
Walle napisał/a:
jak puknie A2 to ja współczuję, A-klasą jeździ się jak dla mnie niepewnie,a uzywane dci to zagadka. Tyle jest kufa aut, a wybrane zostały jakieś dziwne....
Ty nie miałes problemu z wyborem samochodu
w sumie najlepszy jest używany Jarekts, tym bardziej jak jest samotna lub czasem dwójkowa,
chyba, że chce większe auto to puszczę jej swojego Accorda tylko od razu mówię - pali ociupinkę wiecej niż 1.4 tdi fydi - Pon 09 Lut, 2009 ejj to ja sprzedaje accorda! CHRZANEK - Pon 09 Lut, 2009 Jak na razie to tylko ja poleciłem samochód z sugerowanej trójki
Walle napisał/a:
A-klasą jeździ się jak dla mnie niepewnie
Hehehehehe - coś w tym jest Walle - Pon 09 Lut, 2009 z sugerowanej trójki nic bym nie wybrał nox - Pon 09 Lut, 2009 Ziom w firmie ma cliacza przebieg coś koło 100tyś nie jest on jakimś tam fanatykiem dbania o auto . Serwisuje poza reno nie zagrzewa nie chłodzi silnika i póki co bez jakis awaryji .k-mart - Pon 09 Lut, 2009
kubas napisał/a:
uzywane S3 HD YTS
heheh Walle - Pon 09 Lut, 2009
nox napisał/a:
Ziom w firmie ma cliacza przebieg coś koło 100tyś nie jest on jakimś tam fanatykiem dbania o auto . Serwisuje poza reno nie zagrzewa nie chłodzi silnika i póki co bez jakis awaryji .
na tej zasadzie można kupić cokolwiek.
jak się kupuje auto uzywane to trzeba maxymalnie ograniczyć potencjał piełdolenia się tego auta, a tu clio jakos nie błyszczy. Co innego nowe.
Kumpla Hjundaj Pony też sie nie psuł nox - Pon 09 Lut, 2009 a oco ...
clio dci jakoś mega nie błyszczy niezniszczalnością . 911 to to nie jest. Ale przecież jakiejś tragedii też niema .pcs - Pon 09 Lut, 2009 mnie tam sie a-klasa podoba, ale sory 22tys za 10letnie male auto troche duze.
za jakis 28tys kupi nowe auto (panda, picanto, getz etc.)
poszykalbym jakiegos ciekawszego np. panda climbing 4x4 albo colt
nie głupia takaanjas - Pon 09 Lut, 2009 no sorry, ale jak panda jest niegłupia to ja przepraszam mi - Pon 09 Lut, 2009 panda 4x4 po asfalcie nie jedzie