HydePark - Na jakich forach oprócz hh.org siedzicie?
206 Gti - Nie 01 Lut, 2009 206club.net
hh.org
streetracing.plAnonymous - Nie 01 Lut, 2009 hh.org
ytrc.pl - tylko czytam
club106.pl - czytam tematy i używam funkcji : Oznacz wszystkie fora jako przeczytane - ch.ujem wieje
http://renault11.mforos.com/ - przeglądam tylko foty ,bo nie znam hiszpańskiego Michał - Nie 01 Lut, 2009 hh.org
wideofilmowiec
forumwideoTomcat - Nie 01 Lut, 2009 Ostatnio aktywnie użytkuje tylko HH.org i nasze krakowskie streetracers.krakow.pl które chwilowo nie żyje.
Poza tym w miare aktywnie czytam
streetracing.pl
krc.prv.pl
club106.pl
cultstyle.pl
oraz szczególnie forum.lubietargacwaflawieczorami.eustrick - Nie 01 Lut, 2009 tylko HH
Kurde ile Wy musicie czasu spedzac na tych wszystkich forachfydi - Nie 01 Lut, 2009 hh.org
czasami
club106
agalicyjski
przegladam
klub cytrynki
ytrc.pl -tępe chuje wprowadzili jakieś ograniczenia zaraz jak sie zarejestrowałem
autoklub.pl dawno temu sporo sie tam udzielalem, wynioslem stamtad sporo znajomosci ktore dzialaja dzo dzis... jakies 2-3 lata temu poziom forum spadl drastycznie, teraz tylko czytam wybiorczo
club106.pl jak mialem 106 to wlaczalem i generalnie jak piotrek oznacz wszystkie posty jako przeczytane, teraz czasami odwiedze gielde (w ogole tam znalazlem na gieldzie moje xsi, kolo wystawil na sprzedaz w dniu moje rejestracji na forum )
ytrc.pl staram sie przegladac... ciezko sie przebic przez wielka ilosc bzdur jeszcze wieksza niz tutaj ma to swoje klimaty ale dla kogos z zewnatrz moze byc nie do przeskoczenia.
gry-online.pl to w zasadzie tylko przegladam, nie udzielam sie praktycznie w ogole.
codrivers-fora.pl forum zalozone przez mojego qmpla z forum autoklubu, Sumo sie gosc nazywa, zalozenie bylo takie zeby piloci mogli sie tam dzielic roznymi dziwnymi sprawami, czasami mozna sie cos ciekawego dowiedziec.
kiedyś jak byłem mały to rwałem dupy na gronie Marek23 - Pon 02 Lut, 2009 Aktywnie tylko tutaj... Generalnie motoryzacją pasjonują się wieśniaki, a te forum jest wyjątkiem od reguły.Anonymous - Pon 02 Lut, 2009 www.forum.hothatch.org - w sumie tutaj się najwięcej udzielam
www.club106.pl - jeśli chodzi o sprawy stricte techniczne to czesto pomagam sobie tym forum
www.joemonster.org www.nasza-klasa.pl www.facebook.comMarek23 - Pon 02 Lut, 2009 Jeśli facebook,itd też zaliczymy to
facebook.com
myspace.com
nasza-klasa.plM - Pon 02 Lut, 2009 no i wykop.pl który od jakiegoś czasu jest pod oblężeniem troli.Janusz - Pon 02 Lut, 2009 only hh.org.....
no czasem forum foki... ale głownie uzywam funkcji "odznacz wszystkie tematy jako przeczytane"...kubas - Pon 02 Lut, 2009 ciekawe janusz i co jak odznaczysz wszystkie tematy jak przeczytane to co sie dzieje ?