HydePark - Czym sie na codzien zajmujecie, co robicie jak, zarabiacie??
Barejka - Sob 31 Sty, 2009 Czym sie na codzien zajmujecie, co robicie jak, zarabiacie??
Wszytskim po trochu ale glownie kopanie rowow mozna sie niezle tym ustawic Anonymous - Sob 31 Sty, 2009
kubas napisał/a:
ja bym ci polecil ekonomie ale ze nie chce sobie konkurencji robic to nie polecam !!
ale co ekonomia jest fajna ??
ja się cieszę ze euro wysoko bo moje wakacyjne Szweckie zarobki nabierają wartości Bart - Sob 31 Sty, 2009 euro w szwecji? hmm.. ciekaweM - Sob 31 Sty, 2009 Musi nastąpić korekta rządu wtedy sie poprawikubas - Sob 31 Sty, 2009 dobre em dobre ! kocham cie
mi sie moj kierunek studiow bardzo podoba jestem w 100% zadowolony z tego co wybralem Anonymous - Sob 31 Sty, 2009
bart napisał/a:
euro w szwecji? hmm.. ciekawe
Wiesz to już umowa z pracodawca ze miałem płacone w euro a nie w koronach ,a facet jest na tyle dziany ze nie sprawia mu to żadnej różnicy M - Sob 31 Sty, 2009 Kazdy kierunek jest fajny jak sie to lubi.
hehehe Kubas dzisiaj cs czy hh poludnie dzisiaj pije?Bart - Sob 31 Sty, 2009 Kubas i hh południe?
oj, eM - na gełografii się nie uważało M - Sob 31 Sty, 2009 Jakto? Z gełografi miałem czwórkę strick - Sob 31 Sty, 2009 W skali niemieckiej dzik - Sob 31 Sty, 2009 Temat postu: Re: Czym sie na codzien zajmujecie, co robicie jak, zarabiac
grifin010 napisał/a:
Jak wiecie (a może nie ) W tym roku zdaje maturę i stoję przed wyborem dalszego kierunku w którym podaże kontynuując bądź nie kontynuując nauki. Oczywiste jest ze wybór studiów w mniejszym bądź większym stopniu będzie rzutować na moja przyszłość .
Dla tego zwracam się do was z pytaniem co wybrać by żyć godnie w polce , co wy sami wybraliście , i czy sprawia wam radość to czym się zajmujecie .
Idz do pracy i na studia zaoczne.
Same studia malo co daja, duzo wazniejsze jest doswiadczenie, jak bedziesz zajebistym specem to beda Cie kupowac bez pytania czy podstawowke skonczyles.
Pracujac dowiesz sie co chcesz w zyciu robic, studia zawsze mozna zmienic.Misiek_lbn - Sob 31 Sty, 2009
dzik napisał/a:
popieram, ja zrobiłem inaczej i żałuje, bo kasy ubywa dość szybko, a nie ma jak popracować, ale już skończe dziennie licencjat a zaocznie mgr zrobię...
ps. studiuje turystyke i rekreację, całkiem znośny kierunek, no i planuje w przyszłości przejąć sieć hoteli Marriot kubas - Sob 31 Sty, 2009 dziku dobrze gada ! ja koncze licencjat dziennie i ide do pracy magistra robie zaocznie. 2 lata wiecej na rynku pracy, 2 lata wiecej doswiadczen ! Jakbym robil magistra dziennie to bylbym wlasnie te dwa lata doswiadczenia w plecy...
Moim marzeniem jest robić w przyszlosci cos zwiazanego i z kierunkiem moich studiow i z moja pasja czyli motoryzacja moze otworze pierwszy w polsce salon ferrari kto wie Albo otworze firme ktora bedzie sprawiala ze samochody marki na H zaczna skrecac a francuskich marek przestana sie psuc !
em ja chetnie wieczorkiem sesja jest wiec kazdego wieczora chetnie sie odpreze troche anjas - Sob 31 Sty, 2009
dzik napisał/a:
Same studia malo co daja, duzo wazniejsze jest doswiadczenie, jak bedziesz zajebistym specem to beda Cie kupowac bez pytania czy podstawowke skonczyles.
Ja się nie zgadzam.
studia są ważne. I wiele osób rekrutując patrzy na to czy studia są dzienne czy zaoczne.
Jeśli ktoś ma takie podejście, że studia nie są ważne to po ch.uj iść nawet na zaoczne.kubas - Sob 31 Sty, 2009 mysle ze wazniejsze jest czy studiujesz na uczelni prywatnej czy na publicznej
mysle ze zrobienie licencjatu dziennie a magistra zaocznie to optymalne wyjscie