HydePark - Nowy passat 2.0 TFSI i umarla skrzynia po 2km
Stf - Pon 26 Sty, 2009 oczywiście że mocno bym się wkurwił. nawet nie byłoby mowy o naprawianiu... tylko wymiana całości. chodziło mi o to, żeby tym jednym zdarzeniem nie generalizować o tych skrzyniach - no chyba że okaże się niebawem że vw wypuścił partię bez synchronizatorów czwórki czy cuś ... M - Pon 26 Sty, 2009 Stefan czym bardziej bedziesz starał się to wyprostować tym bardziej bedziesz maglowany później mi - Pon 26 Sty, 2009 nie jest to przecież pierwszy przypadek opisany na tym forum...CHRZANEK - Pon 26 Sty, 2009 Nowy passat 2.0 TFSI jest nieciekawyAnonymous - Pon 26 Sty, 2009 I ma skrzynię z GTR-aM - Pon 26 Sty, 2009 A gtr z renoMichał - Pon 26 Sty, 2009 a reno to hondaM - Pon 26 Sty, 2009 a honda jest szybsz niż wygląda106 - Pon 26 Sty, 2009 ale nie skrecaM - Pon 26 Sty, 2009 skreca jest nieciekawyStf - Pon 26 Sty, 2009 no dobra niech wam będzie. skrzynie w passatach padają średnio co 2km po wyjeździe z salonu. czasami wytrzymują do przeglądu ale trzeba wolno jeździć i 4 biegu nie używać.Kamilbike - Pon 26 Sty, 2009 No wlasnie z 3 na 5 dawalo nawet rade Bedzie wymieniona cala skrzynia. Ojciec powiedzial ze nie chce mu sie pieprzyc z probami wywalczenia jakiegos 'odszkodowania' , bo poprostu nie ma na to czasu. Takze odpuscil sobie pisanie jakiegos pisma, ale mimo wszystko zadzwoni do glownego szefostwa VW.Marek23 - Pon 26 Sty, 2009 Tez mam paska i nigdy jeszcze nie włożyłem 4 biegu, Zawsze właśnie z 3 na 5...ps - Pon 26 Sty, 2009
Kamilbike napisał/a:
Takze odpuscil sobie pisanie jakiegos pisma, ale mimo wszystko zadzwoni do glownego szefostwa VW.
Hallo? Prof. Dr. Martin Winterkorn ? Hier ist Vater von Kamilbike... PieQt - Wto 27 Sty, 2009
Kamilbike napisał/a:
No wlasnie z 3 na 5 dawalo nawet rade Bedzie wymieniona cala skrzynia. Ojciec powiedzial ze nie chce mu sie pieprzyc z probami wywalczenia jakiegos 'odszkodowania' , bo poprostu nie ma na to czasu. Takze odpuscil sobie pisanie jakiegos pisma, ale mimo wszystko zadzwoni do glownego szefostwa VW.
to niech da sobie spokój, szkoda czasu na jakikolwiek telefon - Anjas zamykaj