Dzieki wielkie, kontakt przekazany kolezance Jakby to byla moja studniowka to by kazdy z HH mial zaproszenie, ja tylko zostalem poproszony o zalatwienie DJa
Wazeliniaż
MoRToN - Pon 12 Sty, 2009
Kamilbike napisał/a:
Kurde. Dokladnie to jest kuzynka, dziewczyny wlasciciela granatowego ZXa 1.4 ktorego drogi Mortonku poznales, zreszta ja tez znasz:] Jak chcesz to zdobede dla Ciebie fotke kuzynki
No jak jest podobna do twojego ZX`a 1.4 kumpla kuzynki dziwczyny to jest git Kamilbike - Wto 13 Sty, 2009 Czy jest to nie wiem bo w zyciu jej nie widzialem Anonymous - Wto 13 Sty, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Kamilbike napisał/a:
Moze ktos z forumowiczow bawi sie w takie rzeczy ?
Ogarniam program virtual DJ
A tak serio to mam jednego:
DJ James G - 502-932-764 (ma sprzęt)
Powiedz że od Radka dzwonisz i tyle.
albo od Marcela
James jest OK - zdecydowanie Polecam
ewentualnie Uosiu http://grono.net/users/63121/CHRZANEK - Wto 13 Sty, 2009 Widzisz Kamil -> James ma mega referencje nox - Wto 13 Sty, 2009 i gdzie foty kuzynki ??Michał - Wto 13 Sty, 2009 kamilrower - olej dj'otów i dajesz waszke drzi aby rymy zapodawał i spiewał do miecza na 100dniowcepP - Wto 13 Sty, 2009
Michał napisał/a:
kamilrower - olej dj'otów i dajesz waszke drzi aby rymy zapodawał i spiewał do miecza na 100dniowce
KonradMK - Wto 13 Sty, 2009 do miecza na kolanachKamilbike - Wto 13 Sty, 2009 O Waszce nie pomyslalem, ma ktos do niego nr tel? : Kuzynka nie moja, wiec nie wiem co z fotami, moge dac fotki mojego kuzyna MoRToN - Wto 13 Sty, 2009 weX Buliego - na pewno zrobi szoł Kamilbike - Wto 13 Sty, 2009 Same gwiazdy Temat do zamkniecia z tego co mi przekazano od chcacych DJa FreeMan - Wto 13 Sty, 2009 zgodnie z zyczeniam...