mi - Czw 08 Sty, 2009 szczerze mówiąc nie oglądałem dokładniej sporta wewnątrz, ale zakładam, że są inne, bo byś tak nie pisał FreeMan - Czw 08 Sty, 2009 mi widocznie ogladales najslabsza wersje clio authentique, wind lub alize, faktycznie tam plastiki sa slabe, ale zobacz expression, dynamique i zmienisz zdanie...nox - Czw 08 Sty, 2009
mi napisał/a:
auto: honda
silnik:: vtec
(...)
doyebać Ci?: nie
nie wymagaj...
Cytat:
Walle, dawniej Wala
A to kiedyś już tutaj był z e30 Hartge . Pamiętacie ?mi - Czw 08 Sty, 2009 fakt - to był wind albo alize, taki stał w salonie...anjas - Czw 08 Sty, 2009
mi napisał/a:
fakt - to był wind albo alize, taki stał w salonie...
nosz kur.wa... To tak jak byś się spotkał z Jolą Rutowicz i na tej podstawie powiedział, że wszystkie polki są brzydkie... Vlodarsky - Czw 08 Sty, 2009
anjas napisał/a:
Jolą Rutowicz
bluźnisz anjas - Czw 08 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
anjas napisał/a:
Jolą Rutowicz
bluźnisz
a co podoba Ci się?
W sumie do hipoterapii by się nadała. Innego zastosowania nie widzę.nox - Czw 08 Sty, 2009
toż to ona wygląda jak Rumunka bez serwisu z strasy kato-wawami - Czw 08 Sty, 2009 no sorry - połowa gamy modelowej clio wygląda jak napisałem, za tą samą kasę konkurencja w tej klasie ma sporo lepsze wnętrza. Poza tym Jola Rutowicz nie jest zła! Vlodarsky - Czw 08 Sty, 2009 to esencja kobiecości
No dooobra ona mi się nie podoba.... ale jej partnera to bym puknął...
martin.h - Czw 08 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
No dooobra ona mi się nie podoba.... ale jej partnera to bym puknął...
mi - Czw 08 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
jej partnera to bym puknął...
nie Ty jeden... Anonymous - Czw 08 Sty, 2009 ale Jakimowicz pierdolnął z nia .... przecież ona to jakas TOTALNA porażka Vlodarsky - Czw 08 Sty, 2009 widzicie jak szybko rozwialiśmy wszelkie wątpliwości tego tematu Bart - Czw 08 Sty, 2009 Podusmowując: clio tce w bazowych wersjach - jolą rutowicz współczesnej motoryzacji