rasta - Pią 02 Sty, 2009 Ja też już mam lata świetności za sobą, ale kiedyś to właściwie z automatu odrazu śmigałem po lodze, a to dlatego, że kika lat wyczynowo dawałem na rolkach Anonymous - Pią 02 Sty, 2009 no zaraz wpadnie eM i bedzie marudził, ze po chuj wam łyżwy
jak bede w Warszawie to może tez wapdniemy z Paulinkąqbus - Pią 02 Sty, 2009 hahaha... spytajcie sie Marcela i Michala co robili by z panna na lyzwach Anonymous - Pią 02 Sty, 2009
qbus napisał/a:
hahaha... spytajcie sie Marcela i Michala co robili by z panna na lyzwach
ups czy ja czegos nie pamietam Niemy - Sob 03 Sty, 2009
Marcel 08 napisał/a:
qbus napisał/a:
hahaha... spytajcie sie Marcela i Michala co robili by z panna na lyzwach
ups czy ja czegos nie pamietam
(Marcel) ... Majk zobacz, zapinałbyś?
(Majk) ooj jak ja bym zapinał ziom, a te łyżwy to dobre uchwyty...
Bad-i - Sob 03 Sty, 2009 Anonymous - Sob 03 Sty, 2009 dame
Bad-i widziałem cię
odpadam z jutro znowu jestem chory pP - Nie 04 Sty, 2009 to jak? dalej lista aktualna?rasta - Nie 04 Sty, 2009 Ja będę na pewno Vlodarsky - Nie 04 Sty, 2009 dzięki chłopaki i dziewczyny - było super. Rasta faktycznie wymiata! A Paweł ściemnia że nie umie jeździć - widać, że złapałes już łyżwiarski fach! Tylko patrzeć jak wystąpisz w Dodzie na lodzie. Pozdro i dzięki za spotkanie.rasta - Nie 04 Sty, 2009 Pierwsze lody przełamane Teraz trzeba iść za ciosem i częściej się ustawiać.
Vlodarsky napisał/a:
Rasta faktycznie wymiata!
Bez przesady, ja wtedy żartowałem
Ps. Vlodarsky, też dajesz radę!CHRZANEK - Pon 05 Sty, 2009 Sory ale nie umiem jeżdzić na łyżewach Vlodarsky - Pon 05 Sty, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Sory ale nie umiem jeżdzić na łyżewach
wszyscy tak mówią a okazuje się, że zdjęcia tych którzy "nie umieją jeździć" wiszą na honorowych miejscach na każdej ślizgawce z dopiskiem największy wymiatacz rasta - Sob 10 Sty, 2009 To jak panowie na jutro ktoś się pisze, he?Vlodarsky - Sob 10 Sty, 2009 jutro mam zamiar się pluskać na Warszawiance albo na Potockiej