MotorSport - Berg Trophy - Dyskusje o regulaminie technicznym imprezy
KonradMK - Wto 23 Gru, 2008 i np nie jeździsz z niesprawnymi hamulcami po torze M - Wto 23 Gru, 2008 Kondziu tu nie opisujemy wlasnych doswiadczen ale rozmawiamy o tej imprezie i regulaminie.KonradMK - Wto 23 Gru, 2008 To było a propos Chrzanka i jego jazdy w Lublinie moronie M - Wto 23 Gru, 2008 MYslalem ze piszesz o sobie, sorry.
A moron to twoja staraBad-i - Wto 23 Gru, 2008 dodam jeszcze jedno (choc pewnie niektorzy uznaja to za przesade) - na pierwszym lewym zakrecie w Lublinie mozna tak wypałować ze tam klatka tez by sie przydałaM - Wto 23 Gru, 2008 Tez o tym pomyslalem, tam sie idzie grubo ponad stówkę i jakby tam dach złapać to mogiła.Bad-i - Wto 23 Gru, 2008
eM napisał/a:
Tez o tym pomyslalem, tam sie idzie grubo ponad stówkę i jakby tam dach złapać to mogiła.
a poprawcie mnie jezeli sie myle, ale tam jest jeszcze gdzies studzienka betonowa ??Loko - Wto 23 Gru, 2008
eM napisał/a:
Tez o tym pomyslalem, tam sie idzie grubo ponad stówkę i jakby tam dach złapać to mogiła.
No tak to jest jak burżuje jeżdża w swoich szybkich samochodach to mają grubo ponad stówe, a biedaki w saxo to mają tam ledwo ledwo stówe. (tutaj widać jaką przewage technologiczną ma francuska motoryzacja w zakrętach na prostych grubo ponad stówe vs ledwo stówa to przepaść, ale za to w zakrętach nadrabia )CHRZANEK - Wto 23 Gru, 2008 Oj tam rolka w trawie to nie mogiła !!
Poza tym zaraz wyjdzie na to że jazda po torze tez jest śmiertelnie niebezpieczna...
Podsumuje to tak:
Pierdolicie HipolicieM - Wto 23 Gru, 2008 Ja tez mam tam ledwo stowe Loko, ale wiem ze niektorzy 130 tam mają.Bad-i - Wto 23 Gru, 2008 Radek bo sie pogniewany - moze i pierdole ale wole na kolejny Lublin przyjechac w komplecie niz przez rok rozpaczac ze ktos nie zamontował klatki bo wolal zainwestowac w walkiLoko - Wto 23 Gru, 2008 Nie no nie opowiadajmy głupot, na lublinie to trzeba by być mega mega niefartownym człowiekiem żeby sobie coś zrobić, a o zrobieniu sobie śmiertelnego kuku to już wogóle nie ma mowy.CHRZANEK - Wto 23 Gru, 2008 Bad-i to na ulice też nie wyjezdzaj bez klatki bo latasz Gierkówka paskiem 1zł60gr...
Wybacz przyjacielu ale rajdy miedzy drzewami to co innego, a jazda po gładkim asfalcie wokół którego rosnie trawa to tez coś innego.
To jest forum pasjonatów którzy nie maja zasobnych portfeli i dla wielu z nas kupno nowych opon jest nierealne (nie mówie o sobie) a co dopiero takie inwestycje.
Gdyby wszyscy mieli szmalec to przykładowo Fydi i Loko by sobie jeżdzili w GSMP, Qbus w PZM, a ja w MPRC, ale jak widać pozostaja jedynie marzenia
Dlatego tez nie upalamy na ostro Salmopolu lub trasy jakiegos OS'u tylko spotykamy się na torach wyscigowych i to raczej kartingowych niz stricte wyscigowym poznaniu...Bad-i - Wto 23 Gru, 2008
Loko napisał/a:
Nie no nie opowiadajmy głupot, na lublinie to trzeba by być mega mega niefartownym człowiekiem żeby sobie coś zrobić, a o zrobieniu sobie śmiertelnego kuku to już wogóle nie ma mowy.
znasz płyte lotniska Bemowo (tam gdzie swoj plac ma AK Polski) ??
bardzo czesto rozgrywane sa tam KJSy, niestety znam dwa przypadki gdzie z auta nie zostało nic (przypominam ze jest to olbrzymi plac betonowy bez slupow czy tez innych przeszkod)Bart - Wto 23 Gru, 2008
CHRZANEK napisał/a:
To jest forum pasjonatów którzy nie maja zasobnych portfeli (nie mówie o sobie)