Tomcat - Pon 22 Gru, 2008 to mogę liczyć że dasz znać jeśli zostanie Ci b6 i dolot ?M - Pon 22 Gru, 2008 Panowie dogadujcie sie na priv michool_vt - Pon 22 Gru, 2008
Tomcat napisał/a:
to mogę liczyć że dasz znać jeśli zostanie Ci b6 i dolot ?
taa light, wszystko co zostanie po aucie będzie później do kupienia w bardzo dobrych cenach anjas - Pon 22 Gru, 2008
eM napisał/a:
Panowie dogadujcie sie na priv
dokładnie, nie róbcie burdelu bo zamknęM - Pon 22 Gru, 2008 A ja potem zamknę Anjasa i całe forum anjas - Pon 22 Gru, 2008 to ja wtedy zamknę cały internetfydi - Pon 22 Gru, 2008 anjas jest nieciekawyBart - Pon 22 Gru, 2008 spróbuj tutaj uderzyć z tym ogłoszeniem:
obawiam się, że ktoś może wyczaić, że to nie cordoba i będzie granda
Tomcat - Wto 23 Gru, 2008
anjas napisał/a:
eM napisał/a:
Panowie dogadujcie sie na priv
dokładnie, nie róbcie burdelu bo zamknę
eM napisał/a:
A ja potem zamknę Anjasa i całe forum
anjas napisał/a:
to ja wtedy zamknę cały internet
no to ja się zamykam...Michał - Wto 23 Gru, 2008 ... a ja temat
kurwa, myślałem ze taniej puscisz ...michool_vt - Wto 23 Gru, 2008
Cytat:
... a ja temat
kurcze, myślałem ze taniej puscisz ...
cena starych aut jest uzależniona od ich stanu, uważam ze to dobra cena za to auto
odejmij sobie cenę zawiasu, nowych olejów, filtrów, sprzęgła, robocizny za te gówna... to wyjdzie Ci dobra cena (wychodzi kolo 6tys...)
w sumie nie dawałem jeszcze nigdzie ogłoszenia bo wolałbym żeby ktoś od nas przejął auto
, szkoda mi pracy i pieniędzy (których wiecznie nie mam..) włożonej w auto
niemniej jednak jest to stary trup i każdy chciałby taniej :DTomcat - Śro 24 Gru, 2008 Dobra dobra, oddawaj graty bo mnie już ciśnie mi - Śro 24 Gru, 2008
Tomcat napisał/a:
bo mnie już ciśnie
mówię od razu - ja nic o tym nie wiem...michool_vt - Sob 27 Gru, 2008 zamykam