z tego co mi wiadomo to chyba jednak cos wspominal tylko ze duzo wczesniej.
Fakt faktem ale jak wiadomo od prezydenta nie zalezy czy zniosa wize czy nie Wiec ten czy tamten jesli chodzi o temat wiz generalnie sa na tym samym pokladzie.M - Śro 05 Lis, 2008 Racja Dees,
chodzi mi o to ze nijak sie to ma do nas, jak nie dostane wizy do USA to pojade na wakacje gdzie indziej, wachlowanie wizami to moglobyc dobre 15lat temu Loko - Śro 05 Lis, 2008 Taa wizy, amerykanie ruchają nas w dupe co chwila, a my im tą dupe ciągle nadstawiamy, a wizy to dostają wszystkie inne kraje tak jak ostatnio Litwa, Łotwa, Estonia, Węgry, Czechy, Słowacja i Korea Południowa, a my mamy tarcze i f16 M - Śro 05 Lis, 2008 Dokladnie... ruchaja nas jak chcą.206 Gti - Śro 05 Lis, 2008
eM napisał/a:
Dokladnie... ruchaja nas jak chcą.
Loko napisał/a:
Taa wizy, amerykanie ruchają nas w dupe co chwila
To lubię ... pogłębiona i wysoce merytoryczna analiza otaczającej nas rzeczywistości geopolitycznej...M - Śro 05 Lis, 2008
206 Gti napisał/a:
eM napisał/a:
Loko napisał/a:
Taa wizy, amerykanie ruchają nas w dupe co chwila
To lubię ... pogłębiona i wysoce merytoryczna analiza otaczającej nas rzeczywistości geopolitycznej...
No Adaś a jak jest?
Nie chcesz chyba owinąc tej smutnej prawdy w bełkot poprawności politycznej?
Rozumiem ze z powodu twojej grupy zawodowej etykietę wypada Ci nosić zawsze (i to sie ceni) ale my prosci ludzie tak to wlasnie widzimy.kubas - Śro 05 Lis, 2008 dokładnie jada nas w dupala ile tylko sie da... oby kryzys dal im ostro popalic !pP - Śro 05 Lis, 2008
Cytat:
w 100% sie zgadzam, robimy co możemy dla tej zasranej "potęgi" a oni w zamian nic nie dają (nie wspominając o f16 i tarczy )
a na dodatek wciskają nam kity w swoich filmach, że w Amiercie na collegu jest tak:
a w rzeczywistości jest tak:
M - Śro 05 Lis, 2008 Jak wyborcza zrobila taki serwis to naprawde nie wrozy nic dobrego
Prezydent Obama - w nagłówku.
Nie kojarzy wam sie to z kims?
"Czlowiek z zasadami?"
Czy przypadkiem gazety nie powinny byz bezstronne i obiektywne?Michał - Śro 05 Lis, 2008 heheheh em,
zauwayłem ze ty masz jakis problem z tym ciągle narzekasz i zakładasz takie tematy Mądry chłopak jesteś, na bank mozesz czymś innym nas zaskoczyćM - Śro 05 Lis, 2008 Zgadza się, to sie nazywa potrzeba poczucia koherencji
http://pl.wikipedia.org/wiki/Poczucie_koherencjilenny - Śro 05 Lis, 2008 Ile jaj ma nowy prezydent USA?
Oba ma.ps - Śro 05 Lis, 2008 Bobrak Bobramasaxorulez - Śro 05 Lis, 2008 Borak ObamaCHRZANEK - Śro 05 Lis, 2008 No to teraz będzie zajebiscie
Ja tam nie narzekam bo mam to generalnie w dupie
(W mysl zasadzy jak oni nas, tak my ich )