To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Omnia vs. Iphone

Michał - Śro 22 Paź, 2008

blu jest mi potrzebny , chocby przykład hh knowledge - dzieki macku :)
aparat - dzikeki temu mamy ostre foty i spoko filmy z hh knowledge

Cytat:
niech zyje cos co w testach wypada dokladniej od gtecha comp czyli aplikacja dynolicious.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: , spadłem z krzesła. :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

M - Śro 22 Paź, 2008

ale omnia tez ma g-meter, to tylko kwestia softu.
Temat ifona juz wałkowalismy, telefon nie jest zly ale troche przestarzaly technologicznie i za drogi.

lukp - Śro 22 Paź, 2008

Cytat:
no ja mam, i od miesiąca chyba lezy w szafce. Użytkowałem go moze z tydzien a moja kobieta 2 ;D

i co z nim będziesz robił :)

Anonymous - Śro 22 Paź, 2008

ja kupilem z ciekawosci za kilka zlotych takze stad moze inne nastawienie. Zaczynam uzywac nieufnie i sie okazuje - jest najwyzszej klasy dyktafon (tez aplikacja) jaki widzialem w telefonie a dla mnie to narzedzie pracy. co nagram wysle sobie mailem albo przez usb do macbooka. kontakty, kalendarz z dokladnymi grafikami tygodnia, itunes i zajebiste playlisty, foty miniaka, pliki, maile ze skrzynki, ustawienia maila siorbnal z lapa przy jednym zapytaniu jak go tylko odpalilem bo to dokladnie te same programy ktore uzywam na codzien. 10min i juz mialem dynolicious, super sprawa tylko ciagle padalo, a potem az zapominalem jakie to proste ze mam to w kieszeni non stop. setki pierdulek, aplikacji o wynikach meczow we wzssytkie sporty, rozne zawodowe i rekreacyjne aplikacje za friko i za grosze, duuuzo mp3, zdjec i ciagle jeszcze mam 13GB miejsca. Tak jak powiedzialem - jeden dzien mi zajelo sie przekonac ze lepszego telefonu DLA MNIE jeszcze nie ma. Moze innym mniej pasuje. Tyle ode mnie, nie bede was przekonywal ale nie ma co sie nakrecac na jakies jazdy 100% kocham 100% nienawidze
Vlodarsky - Śro 22 Paź, 2008

Ja się na maksa jaram moim jak narazie i myślę, że śmiało można go porównywać z Omnią i AjFonem.
Mam pytanie czy do mojego też można Gtecha zainstalować ?

M - Śro 22 Paź, 2008

Vlodi: Mozna i jest nawet cos takiego

Jimmi: To bardzo dobrze ze jestes zadowolonym userem, bo telefon ma wlasnie taki byc jak chcemy.

dzik - Śro 22 Paź, 2008

Jimmi, jesli Ci pasuje to super.
Ale mozliwosci w obecnych telefonach to jest soft, widocznie dobrego dyktafonu nie szukales.
A to jak jest iphone wykastrowany to fakt, ja uzywam bt do przesylania fotek, aplikacji, synchronizacji z kompem itd.
Najwieksza wada iphone jest beznadziejna bateria, trzeba nawet 3g wylaczyc zeby do konca dnia wystarczylo. BT mam w nokii wlaczony non-stop, wiec zawsze jak jestem w zasiego kompa synchronizuje kalendarz.

Technicznie iphone to gowno i trzeba sie z tym pogodzic, nadrabia softem.
W aparacie mam karte micro sd, przekladam karte do telefonu i wysylam mailem, ftp, czymkolwiek, zrob to w iphone.

Nie mow ze jest najlepszy bo nie znasz wszystkich :)
Dla mnie w nokii jest najlepsze to ze na glownym ekranie mam wszystkie potrzebne dane, nie musze odpalac aplikacji.

M - Śro 22 Paź, 2008

Jimmi napisal ze jest najlepszy dla niego.
dzik - Śro 22 Paź, 2008

Nawet dla niego, nie zna wszystkich :)
M - Śro 22 Paź, 2008

No tak ale to jest bieg do nikąd. :)
Telefon ma byc taki zeby zaspokajal nasze potrzeby zwiazane z urzadzeniem osobistym.

Poprzednia dyskusja o ifonie skonczyla sie dla mnie konkluzja ze ja jestem zdegustowany mozliwosciami ifona wzgledem ceny narzucanej w PL i dodatkowo rozj.ebuje mnie ze rzesza ludzi placi ta kase i uwaza ze dostaala cos super.

dzik - Śro 22 Paź, 2008

Ale szokiem jest dla mnie ze najwiekszy maniak apple jakiego znam, wrocil do SE. Powiedzial ze iphone to gowno i sprzedal o_O
Co ciekawe wersje pierwsza zachwalal strasznie, kupil 3g i wytrzymal miesiac.

P.S. Powiem przewrotnie ze w momencie kiedy sie powoli przekonywalem do OSX marketing apple mnie zaskoczyl totalnie, nawet zatwardziali makowkarze mowia "co oni wyprawiaja"

M - Śro 22 Paź, 2008

MOj kolega tez ma ifa i juz sprzedaje mimo ze byl za nim bardzo przez dluzszy czas
mi - Śro 22 Paź, 2008

różni ludzie, różne potrzeby różne... Telefony...
Dla Kubasa na przykład najlepszy by był telefon samoobronny:

...ale to chyba temat o próbie sprzedania samsunga Omni, nie? :>

Janusz - Śro 22 Paź, 2008

Vlodarsky napisał/a:
Ja się na maksa jaram moim jak narazie i myślę, że śmiało można go porównywać z Omnią i AjFonem.
Mam pytanie czy do mojego też można Gtecha zainstalować ?
Obrazek

jjak masz symbiana to mozna :D
btw. mam cos takiego.... jesli chesz wyslij mi miala na pw to Ci wysle ten program.. który mierzy czas 0-100kmh i na 1/4 mili

106 - Śro 22 Paź, 2008

z dokladnoscia + - 1sek? :)