CHRZANEK - Czw 25 Wrz, 2008 Ja nie wierze...
Chłopaki Kondziu nas wkręca...
Ciesze się że jesteś... Tato saxorulez - Czw 25 Wrz, 2008 No ciekawie.. ciekawie...
GratulujemyM - Czw 25 Wrz, 2008 Gratuluje i witam w klubie Anonymous - Czw 25 Wrz, 2008 ale już po porodzie?Anonymous - Czw 25 Wrz, 2008 jak zadzwonił do mnie Bad-i wczoraj do domu przerywajac chillout kanapowy to mi głos odebrało .....
no to panowie tracimy nastepnego
miejmy nadzieje ze bedzie to lekiem na całe zło i nadzieja na przyszły rok
to chyba trzeba sprzedac prakle i kupic fabie w kombi pcs - Czw 25 Wrz, 2008 Gratsy! .... (mam fajne rodzinne kombi do sprzedania! )lenny - Czw 25 Wrz, 2008 woooow, kodziu... zajebiscie!! duża sprawa, GRATULUJE!!!FreeMan - Czw 25 Wrz, 2008 WoooW Kondzio Bondzio Tatondzio
Gratki Ziom.KonradMK - Czw 25 Wrz, 2008 hehe, 7 tydzień dopiero więc wszystko przed nami, starzy się zajebiście cieszą więc pewnie nie będę musiał się przemęczać w pierwszych latach anjas - Czw 25 Wrz, 2008
KonradMK napisał/a:
starzy się zajebiście cieszą więc pewnie nie będę musiał się przemęczać w pierwszych latach
hehehe... rób sobie nadzieję
A tak poważnie, to moja Hania za chwilę będzie miała miesiąc i nie był to miesiąc trudny. Jest spoko, nie ma się czego bać lenny - Czw 25 Wrz, 2008 hehehe....:) naiwniaku ty...
dziecko bedzie z wami 24h ziom! nikt nie będzie bardziej chciał się nim zajmować niż Ty i Twoja kobita.... zobaczysz...
no a jak sie czujesz? przerazony choc troche?
jak Twoja żona???
dziecko wypracowane czy raczej wpadnięte?lenny - Czw 25 Wrz, 2008
anjas napisał/a:
moja Hania za chwilę będzie miała miesiąc
woow.. jak ten czas szybko leci...
mój Szymek ma 6 miesięcy!!! nie wiem kiedy to minęło...
wchodzimy w nowy etap siadania, nowych zabawek (np. mój telefon czy pilotyTV) itp... jest bosko! ale 2gie to za 2-3 latka najwcześniej:) chce sie nacieszyc pierwszym fydi - Czw 25 Wrz, 2008 Moje gratulacje! mi - Czw 25 Wrz, 2008 gratulados!CHRZANEK - Czw 25 Wrz, 2008 Kurde jednak to serio ....