wczoraj w radomiu przy trasie bena na lukoilu byla po 3.44 a ropa po 3.58
zeby tak kurna do 3plzetów spdała i sie utrymała... ehhh...
Zaraz bedzie to uzupełnione odpowiednim podatkiem.MoRToN - Pon 24 Lis, 2008 A i tak moze bycCHRZANEK - Pon 24 Lis, 2008
rasta napisał/a:
p106rallye napisał/a:
A to drugie paliwo to do napędu rasty i olka ?
Dla mnie
Heh drogie paliwo Liter za 50pln Anonymous - Pon 24 Lis, 2008 to ja Was zaskocze:
ogolnie u mnie na BP cena za 95 to 3,86 a za 98 Ultimate 4,03
ale marasem jest bo pojawial sie samoobslugowa stacja jakies 2 tygodnie temu i dzis jak jechalem to zycza sobie UWAGA 3.24 za 95 i 3,34 za 98
boje sie troche zatankowac tego paliwa ale cena strasznie kuszaca DeeS - Pon 24 Lis, 2008
Misiek_lbn napisał/a:
w lublinie rzadko gdzie ponizej 4.00
LukOil wczoraj
3.86 PB95Misiek_lbn - Pon 24 Lis, 2008 czyli na lukoilach jest promocja taka jak była na JETach, w weekendy taniej Michał - Pon 24 Lis, 2008 czemu tak bena spadła ?saxorulez - Pon 24 Lis, 2008 bo z racji kryzysu spadło zapotrzebowanie na paliwa, chiny zmniejszyły wzrost rozwoju gospodarczego i cały arabski się obsral ze strachuszymlorek - Pon 24 Lis, 2008 u mnie Jet 3,59zł pcs - Pon 24 Lis, 2008 zrobcie cos dla kraju i nie kupujcie od Lukojla z Lukow albo Jetow. Banda zlodzieji to co Ci kolesie robia to sie wlos jezy na glowie (np. sprawa terminala przeladunkowego w bialowiezy). Dzisiejsza ich akcje z "analitykiem" Unicredito prognozujacym spadek wartosci Lotosu do 0 to tylko w gru mozna wymyslic. Mam nadzieje, ze caly zarzad polskiego lukoila dostanie wyroki a analitykowi zrabia gratis jesien sredniowiecza.
... no i licze na poparcie Ema!rasta - Pon 24 Lis, 2008
Michał napisał/a:
czemu tak bena spadła ?
Bo cena baryłki ze 150$ spadła do 49$, a jeszcze niedawno rokowano, że przekroczy 200 zielonych.Misiek_lbn - Pon 24 Lis, 2008 tam cena spadła 3 krotnie, a u nas ledwo peelena M - Pon 24 Lis, 2008
pcs napisał/a:
zrobcie cos dla kraju i nie kupujcie od Lukojla z Lukow albo Jetow. Banda zlodzieji to co Ci kolesie robia to sie wlos jezy na glowie (np. sprawa terminala przeladunkowego w bialowiezy). Dzisiejsza ich akcje z "analitykiem" Unicredito prognozujacym spadek wartosci Lotosu do 0 to tylko w gru mozna wymyslic. Mam nadzieje, ze caly zarzad polskiego lukoila dostanie wyroki a analitykowi zrabia gratis jesien sredniowiecza.
... no i licze na poparcie Ema!
Paweł ja juz dawno mowie wszystkim !
Nie tankowac u czerwonych skur.wysynów!!!k-mart - Pon 24 Lis, 2008 w CH:
Pb 95 1,43 CHF