Gdy napisałeś to "respekt", to już prawie pomyślałem, że stałeś się człowiekiem
Zmien samochod, a zrozmiesz moj punkt widzenia.
Ciekawe na jakich tabletkach jedziesz, bo prawie każda Twoja wypowiedź jest bez sensu...
Już nawet nie próbuję zrozumieć tych gołych facetów
Ale co niby masz na myśli, pisząc o zmianie auta?
Clio nie wpadłoby w poślizg hamując na rozlanym oleju ze 180 km/h?
Jeśli to mają być żarty, to masz wyjątkowo słabe poczucie humoru..Anonymous - Wto 08 Lip, 2008 Clio tylko rozlewa olej,a CTR'y na niego wpadają przy 180km/h - przykład http://youtube.com/watch?v=kcMSKSWEKyMLoko - Wto 08 Lip, 2008 Niektórym udaje się jednak wygrać z olejem. Zwróćcie uwagę na słowa piosenki tuż przed poślizgiem
http://www.liveleak.com/view?i=d84_1208262661Vlodarsky - Wto 08 Lip, 2008 co za typ mógł chyba wcześniej ogarnąć ale za mocno kręcił i się wydłużył mu ten poślizg.Michał - Wto 08 Lip, 2008 typ z audi to jest mistrz dla mnie.
ja miałem coś takiego niedawno w mazdzoe. Śmierc przed oczami .. Jechałem bardzo wolno a tak mnie na molrym postawiło ...k-mart - Czw 10 Lip, 2008
mAbZ napisał/a:
bo prawie każda Twoja wypowiedź jest bez sensu...
Wszyscy sie tak spinaja co najlepsze najgorsze co kto gdzie i kiedy ogarnal itd.
Ja do wszystkiego podchodze lajtowo i w sumie mam gdzies czy moje clio naklepie trabanta 2.o turbo haldex na torze czy nie, nigdy nie bylem i nie bede Jean'em Ragnotti i nie interesuje mnie to czy ctr jest szybszy na oesie od sporta czy nie poniewaz raczej nie odegra to duzej roli w moim zyciu.
Dlatego nabijam sie z roznych postow piszac co pisze.
Ale niektorzy sie tym bulwersuja, kasowanie postow itd, wiec bede pisal tylko o prawdziwych zdarzeniach.
By zakonczyc to:
nie mam nic ani do Twojego ani do innych CTR'ow, dales sie sprowokowac i tyle.Anonymous - Czw 10 Lip, 2008 super k-marcik buziak za tego posta, wydrukuje sobie i oprawie Anonymous - Czw 10 Lip, 2008
Loko napisał/a:
Niektórym udaje się jednak wygrać z olejem.
Nieźle wyszedł. Parę razy wcześniej, też na torze, wpadłem na olej podczas jazdy lub przyspieszania.
Wtedy może być taki efekt. Ale hamowanie na oleju to inna historia- po prostu nie ma szans wyjść.
k-mart: też do Ciebie nic nie mam ani do sloganu o nieskręcaniu
Tylko czasem kompletnie nie da się ciebie zrozumieć strick - Czw 10 Lip, 2008
mAbZ napisał/a:
Tylko czasem kompletnie nie da się ciebie zrozumieć
Napisz, ze Ty nie potrafisz, bo inni wiedza co K. ma na mysli