HH.ORG na Torze - Saxo Oskar vs Honda Team - Czyli jazda po zakretach :)
OSKAR - Pon 23 Cze, 2008
Mick napisał/a:
Ości, wiesz ze żartuje... Honda podoba mi się nawet z silniczkiem 1.4 is, fajnie się jeździ, ale w porównaniu z Saxo HONDA to wielkie g... !!!!
WIEM Dlatego ciebie wkrecam
Mick napisał/a:
mówcie co chcecie Cytryny i Pedzie to są prawdziwe HARDCORE-y
Juz teraz to troszke przesadzasz Ponioslo ciebie,ale kilka dni temu mialem przyjemnosc jechac za pugiem 106 Rallye uturbionym To naprawde Hardcorowy samochod Mick - Pon 23 Cze, 2008 no jasne że przesadzam k-mart - Wto 24 Cze, 2008 Niebieskie saxo 8v - samochod legenda
Oskar - czlowiek mit o jajcach nosorozca
Kurcze, jestem pewien ze Chrzanek ma w tym swoj udzial. Odkad go znam, rowniez bywam szybszy na zakretach od mocniejszych samochodow.CHRZANEK - Wto 24 Cze, 2008
k-mart napisał/a:
jestem pewien ze Chrzanek ma w tym swoj udzial
Tym razem to sam Rufus - udzielił porad Oskarowi...
Jak widać moc i kompetencja
Edit: wyczytałem przed chwilą w super expresie że to Bad-i gonił Oskara...kubas - Wto 24 Cze, 2008 oskar byl tylko dlugosc przed toba bo nie mogl wrzucic piatki po spotkaniu z bad-im.... strick - Wto 24 Cze, 2008
kubas napisał/a:
nie mogl wrzucic piatki po spotkaniu z bad-im
Niech sie cieszy, ze po poprzednim spotkaniu z mi mogł siadac OSKAR - Wto 24 Cze, 2008 HA
HA
HA
bardzo smieszne.....Anonymous - Śro 25 Cze, 2008 Oskar a moze oni sie wcale z toba nie scigali albo Jaruzel bluotothem wgrał ci nowy program do saxo dlatego zgasła kontrolka i masz 173,8HP ... a masz prawko czubku juz tak poza tym??OSKAR - Śro 25 Cze, 2008 Prawko mom cały czas ale nie przy sobie
A z tym blututem to mozliwe,mozliwe
Scigali napewno,bo bylo widac te wsciekle spojzenia na swiatlach CHRZANEK - Śro 25 Cze, 2008
OSKAR napisał/a:
Scigali napewno,bo bylo widac te wsciekle spojzenia na swiatlach
Oni sie nie ściagali... oni spier....lali bo się bali że coś ci wybuchnie w samochodzie M - Śro 25 Cze, 2008 Kurde no, Oskar pojechal jakis typow w hondach bo sie wozili za bardzo.
Przeciez jeszzcze kierowca musi byc, nie tylko auto dobre.
Oskar wyswiadczyl im przysluge, chyba ze nie wyciagna wnioskow.