M - Czw 29 Maj, 2008 Nastepny ktory powie na mnie emo dostanie bana! Japier.dole!BaRtO_206GT - Czw 29 Maj, 2008
eM napisał/a:
Nastepny ktory powie na mnie emo dostanie bana! Japier.dole!
Anonymous - Czw 29 Maj, 2008 k-mart - Czw 29 Maj, 2008 Stf, Twoj golf musi byc zepsuty, taki wynik jest absurdalny.
Gdzie jest kurwa mabz?Anonymous - Czw 29 Maj, 2008
eM napisał/a:
Nastepny ktory powie na mnie emo dostanie bana! Japier.dole!
gizmo daj spoko k-mart - Czw 29 Maj, 2008 Gdzie jest kurwa kurwa kurwa Mabz????
Bo ciekawosc mnie rozpiera co napisze, ide na dwor zniszczyc jakis przystanek... Anonymous - Pią 30 Maj, 2008
k-mart napisał/a:
Gdzie jest motyla noga motyla noga motyla noga Mabz????
Bo ciekawosc mnie rozpiera co napisze, ide na dwor zniszczyc jakis przystanek...
Spoko, spoko wandalu jeden
Jak ten CTR miał tyle koni to był porządnie dłubnięty: wymienione wałki.
A że Golf Stf też jest porządnie dłubnięty no to w końcu miał godnego przeciwnika Stf - Pią 30 Maj, 2008 1. primo. golf nie jest dłubnięty (jeszcze) - w 1.8T taki przyrost jaki mam jest delikatnie mówiąc śmieszny,
2. primo. nie byłem żadną konkurencją niestety... - start wyglądał prawie jak z foką rasty, prawie, bo foka przy wyższych biegach jest szybsza.Anonymous - Pią 30 Maj, 2008 Zaczyna się
Jak nie jest dłubnięty, a to co?
Cytat:
MOC SERIA: 150KM/210Nm
AKTUALNIE: 204KM/281Nm
Wniosek: ta Honda była MNIEJ dłubnięta od Twojego Golfa
Ale dobra, skoro twierdzisz że nie jest dłubnięty.
W takim razie w końcu trafiłeś na kierowcę który wie co się robi z Hondą Stf - Pią 30 Maj, 2008 mówię o tym, ze przyrost w 1.8T rzędu 20-25% jest osiągany nakładem pracy podobnym do założenia dolotu w ctr. w moim przekonaniu słowo "dłubnięty" w tym przypadku jest mało adekwatne do osiągniętych wyników.Anonymous - Pią 30 Maj, 2008 Bez przesady, zimny dolot w CTR daje średnio jakieś 8 KM.
Każdy przedszkolak wie, że turbo bez porównania łatwiej podkręcić.
Zwiększ ciśnienie i dawaj go dzik - Pią 30 Maj, 2008 Panowie, jak mocno dlubniety to mozna przeliczyc na $$$
Mysle ze 240KM w ctr'rze to ponad 20kPLN spokojnie kosztuje.
Dla mnie golf ma przewage taka ze mozna nim spokojnie pojechac z dziewczyna na wakacje i nie bedzie awantury o glosny wydech.
Taka wada NA.k-mart - Pią 30 Maj, 2008 Honda tez mozna.
"Wsiadam do mojej hondy, jade przez cala europe i nic mnie nie obchodzi, samochod poprostu dziala".M - Pią 30 Maj, 2008
dzik napisał/a:
Dla mnie golf ma przewage taka ze mozna nim spokojnie pojechac z dziewczyna na wakacje i nie bedzie awantury o glosny wydech.
Taka wada NA.
Ale to nie jest Dziku temat o jezdzeniu z dziewczynami na wakacje
Choc rzeczywiscie takie turbo z dluga skrzynią jest NICE na szybkie przejazdy - fakt.
Ten temat byl niepelny bez "zadymy" oraz bitwy na kije k-mart - Pią 30 Maj, 2008 Ten Ctr musial miec minimum +260KM. Widzialem jak odpycha sie golf Stf'a, sorry ale 245KM w porownaniu do golfa stoi w miejscu.
A ogolnie jest jak napisal Dzik:
robisz lajtowe mody w golfie, samochod jedzie, skreca i mozna go uzytkowac kazdego dnia w miescie czy tez w dluzszej trasie.
CTR za to staje sie nie uzyteczny: vtec drze sie jakby silnik mial sie zaraz rozleciec, a by wogole jechal trzeba go krecic do min 5000rpm