To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moja wycieczka po blok dla Bad-i'ego

Anonymous - Śro 14 Maj, 2008

Rudello napisał/a:

sprzedać ci adidasa :D

ziom ty tu zarazy nie rozność na forum :faja:

Młody Papież - Śro 14 Maj, 2008

pracować, nie wtrącać sie! ;D
k-mart - Śro 14 Maj, 2008

hehehe, niezle Gokart przyznaje :D

Zdjec samochodow nie ma, nie chcialem ganiac klientowi po garazu i robic fotek tu i tam...
Jak pisalem: nastepnym razem bedzie sesja alpejska oraz szlak bunkrow.

no to kozacko , poznałes Alpejskiego dziatka Alpine , cudownie że są tacy ludzie :)
kubas - Śro 14 Maj, 2008

whohoho ale tam masz widoki kej mega !! willy tez jest mega!! Oby blok badiego tez byl mega !!

Dżon napisał/a:
pracować, nie wtrącać sie! ;D

no nie moze jednak chcesz w oko? :D

Młody Papież - Śro 14 Maj, 2008

tak tylko obiecujesz obiecujesz... ja sobie nadzieje robie... i za każdym razem na tym sie kończy... ja już tak nie moge... to koniec!

:jupi: :lol2:
Jakarti - Śro 14 Maj, 2008

Marcin..

bo K-Mart zbyt oficjalnie, a nie znamy sie tak dobrze zebym mogl powiedziec Pudzian..
to co zobaczylem na tych trzech niewielkich fotkach.. po prostu wprawilo mnie w oslupienie. osobiscie bardzo kocham UK (przez to miejsce, w ktorym spedzilem prawie pol roku..) i nie widzialem lepszego miejsca na ziemi do mieszkania.. ale te 3 sniegowe zdjecia rozlozyly mnie na lopatki! bierz mnie! jestem teraz przepelniony zazdroscia i podziwem zarazem.. zazdrosc mobilizuje, podziw dopinguje.. teraz juz wiem, ze sie kiedys tam spotkamy :)
z reszta mam u Ciebie dlug i wypadaloby postawic Ci jakies piwko.. w Lublinie nie bylo za bardzo mozliwosci..
powiem to jeszcze raz.. juz bardzo dawno nic tak na mnie nie wplynelo jak te trzy zdjatka..
mega,
mega,
imponujace.

naprawde fajnie.
pzdr.

k-mart - Śro 14 Maj, 2008

Kuba,
milo mi :)
Nie wiem czy mowilem to tez do Ciebie ale zapraszalem juz pare osob z naszego klubu.
Niektorzy mnie nie lubia i nie chca wpasc, inni z tego co wiem maja ochote.
Wiec nic jak dogadac sie i wpadac kiedy tylko chcecie, w 3 czy wiecej osob wyjazd samochodem nie bedzie juz az tak drogi.
:)

106 - Śro 14 Maj, 2008

k-mart napisał/a:
Nie wiem czy mowilem to tez do Ciebie ale zapraszalem juz pare osob z naszego klubu.

bo mnie na przyklad chciales zabic :rotfl: :rotfl:

CHRZANEK - Czw 15 Maj, 2008

Jakarti napisał/a:
Marcin..
Jakarti napisał/a:
bierz mnie!

I "demoluj" :D :D :D

Bad-i - Czw 15 Maj, 2008

całe szczeście że w garażu były jakies rarytasy - inaczej nie wiem jakbym sie za tą przysługę odwdzięczył ;)

p.s. czy to oznacza ze Adaś ma już tylko 5 dni ;D ??

OSKAR - Czw 15 Maj, 2008

Bad-i napisał/a:
p.s. czy to oznacza ze Adaś ma już tylko 5 dni ??

On zawsze ma 5 dni :devil: :devil:

MoRToN - Czw 15 Maj, 2008

Ja chcem takiego łyliamsa :help: