To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 01/04/08 RS -> S

CHRZANEK - Śro 02 Kwi, 2008

To ja 3 słowa od ojca prowadzącego:

Załatwie Raście jakieś dwa "zciuchane" slicki i zobaczymy czy to pomoże...
Co do STF'a to wydaje mi się że ABS troche nadgorliwie interweniował i auto było B. podsterowne, mimo że STF całkiem dobrze kręci kierownicą, ma dobre tory jazdy itp...
Jeżeli jest taka możliwość (nie wpływa to na działanie innych systemów itp) to pomyślałbym o jakimś pstryczku elektryczku do dezaktywowania EjBieSu...
Poza tym STF pomimo braku szpery miał najlepsze starty wśród "trzech tenorów" więc auto trakcje ma całkiem dobrą...
Sebson - nie znam człowieka ale ma szybki sprzęt z którego umie efektywnie korzystać...

A ja liczę że następnym razem będą jeszcze jakieś "wolnossaki" cobym też mógł z kimś stanąć na krechę :) :) :)

Stf - Śro 02 Kwi, 2008

rasta napisał/a:
potem już chiał sam no i mamy efekt..

następnym razem jedziemy całość :P

BaRtO_206GT napisał/a:
niepotrzebnie sie za bardzo podpalales i chciales za szybko!

bo było na to miejsce - i masa rzeczy do poprawienia. trzeci przejazd był już znośny jednak to dodatkowe okrążenie... ;D

nie ma się co tłumaczyć - trzeba częściej wpadać na tego typu imprezki, zażywać z 5 tabletek relanium przed startem i będzie lepiej :P

pcs - Śro 02 Kwi, 2008

a jakie ma kola, ja moge oddac slicki yokohama za grosze (troche stare ale w dobrym stanie) 225/45/16
BaRtO_206GT - Śro 02 Kwi, 2008

Foka vs Golf z rolki:

http://www.youtube.com/watch?v=-bB7RcfmWeY

Foka vs Megi:

http://www.youtube.com/watch?v=kT9iXTTw_BA

Rasta wiem ze nic nie widac ale to filmy z telefonu :D

Anonymous - Śro 02 Kwi, 2008

ja tez jakies mam .... ale sa słabe .... bro jakos cos przerabiales te 3g czy odrazu wrzuciles ??
rasta - Śro 02 Kwi, 2008

Koła 17" :/

BaRtO_206GT, staliście na wysokości 2 biegu więc jeszcze szliśmy łeb w łeb, trza było stanąc dalej jak już załączam magiczną 3 ;D

Anonymous - Śro 02 Kwi, 2008

BaRtO_206GT napisał/a:
Rasta wiem ze nic nie widac ale to filmy z telefonu :D

To mogłeś przynajmniej trzymać ten telefon poziomo :lol2:

BaRtO_206GT - Śro 02 Kwi, 2008

Marcelitto odrazu wrzucalem!

hehe mam ten telefon od kilku dni, wczesniej nie krecilem filmikow wiec trzymalem go tak jak normalnie trzyma sie telefon :D

Marek23 - Czw 03 Kwi, 2008

Kurcze, fajny wieczor... Rascie gratuluje, ogarniecie takiej wscieklej foki pewno jest trudne. Pozdro
Dariano - Pią 04 Kwi, 2008

Fajnego mieliscie spota ech szkoda ze nie podjechalem a bylem w wawie jak to mówi Bad-i Buła ze mnie :/