To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Rajd Krakowski

qbus - Śro 02 Kwi, 2008

ostro... 14 aut w A6... paru debiutantow takich jak my, znajomi z kjsow, znajomi Marka z rallysprintow (Kapłan.... saxorulez mu graty zalatwial :D ) Chrzanek to sie widzimy na BK :)

Bartek nie wiedzialem ze Marcin jest Galicyjski :) a czemu Dudziak jedzie KC A5 a nie A6... jednak te slabsze sa wyraznie slabsze.

o i Richi Plucha jedzie na prawym z jakas Iza w Saxo A6 :)

saxorulez - Śro 02 Kwi, 2008

qbus napisał/a:
Kapłan.... saxorulez mu graty zalatwial

he.. kurde :) znowu będe miał komu kibicować :D

106 - Śro 02 Kwi, 2008

tak marcin od samego poczatku w galicyjskim

ze skoda to tak wyszlo... cos tam z ta A6 bylo nie tak, ale jezdzil z czechem ta
A5 i mowil ze jest ok

kaplan ma dalej 8v? grubo narzezbione? :) kaplana znam jeszcze z kjsow
z 205tki... jestem ciekawy jak mu pujdzie na osach bo to chyba jego debiut
w ppzm.

saxorulez - Śro 02 Kwi, 2008

106 napisał/a:
kaplan ma dalej 8v? grubo narzezbione? :)

myśle ze lżej niż Twoje

Marek23 - Śro 02 Kwi, 2008

Kaplana 106 nie jest jakos mega rzezbione i generalnie jest to juz straszny zlom. To auto bylo tyle razy dzwonione,itd, ze ciezko to wszystko zapamietac.Stawiam, ze Kaplan jak dojedzie oes to bedzie bardzo wysoko, ale rajdu nie ukonczy. Na rallysprntach rzadko kiedy robil 3 przjeazdy bez wylotu...
DeeS - Śro 02 Kwi, 2008

Dobra ludki to gdzie najlepiej sie ustawic ? Na ktorych oesach ? Gdzie najlepsze miejscowki ??

Prosze o konkretne info w ktorym to miejscu. moze nawet zdjecie :) I jak tam dojechac.

Loko - Śro 02 Kwi, 2008

To ten sam Kapłan co tutaj? Na szkole jazdy w tychach?

http://www.azt.tychy.pl/p...nej%20jazdy.xls

swoją drogą super wam poszło qbus, 2 miejsce w klasie i w generalce też bardzo wysoko, jechaliście na zwykłej oponie?

106 - Śro 02 Kwi, 2008

Marek23 napisał/a:
Na rallysprntach rzadko kiedy robil 3 przjeazdy bez wylotu...

pamietam jak na nocnym kjsie zlamal tylna belke w 205... poszedl szerokim
slajdem i nadzial sie na jakis beton....

qbus - Śro 02 Kwi, 2008

Cytat:
swoją drogą super wam poszło qbus, 2 miejsce w klasie i w generalce też bardzo wysoko, jechaliście na zwykłej oponie?

tak z przodu jakis kijowy michelin ktory odplywal na hamowaniach z tylu goodyear f1... przez co podczas 1 przejazdu przestrzelilismy szykane i cofalismy (jest 5 sek kary za beczke ktore zepchenlo nas na 2 miejsce w klasie)... z tym naszym drugim miejscem w klasie to tak troche z dupy... 3 czas wpisano nam na mecie 2:23... mowie do ludzi obslugujacych maszyne ze no bylo szybko napewno szybciej niz wczesniej ale to jest niemozliwe, no to wpisali nam nie wiadomo na jakiej podstawie 2:35... a honda ktora wg wynikow z nami wygrala zrobila 1 czas slaby, drugi rewelacyjny! na poziomie ctr'a Maćka a 3 czas znowu slaby wiec celuje ze ten drugi to byl podobnie wpisany do tego naszego 3... konkurencja byla sporo mniejsza niz na poprzedniej eliminacji. tak to ten sam Leszek Kapłan.

a no i saxo mialo swiezo poskladana skrzynie na 13x59 ktorej Kamil musi sie nauczyc... ale roznica jest niesamowita.

Marek23 - Czw 03 Kwi, 2008

wlasciciel Megi F1 mi pisal, ze zniszczyl wszystko i wszystkich... Qbus gratki za jazdę.
qbus - Czw 03 Kwi, 2008

wlasciciel megi spaprał 1 przejazd a liczy sie suma wszystkich 3 wiec... dobrze wiesz o co mi chodzi... do tego ma 2xpo 5 sek za potracenie opony... ja tylko siedzialem grzecznie na prawym fotelu :)
Marek23 - Czw 03 Kwi, 2008

ale Ty dobrze obserwujesz jazde innych. Jak zauwazyles moje przekrecenie kol na tym luku to respekt... Trzeba bardzo kumac, zeby cos takiego zauwazyc
Loko - Czw 03 Kwi, 2008

Marek23 napisał/a:
ale Ty dobrze obserwujesz jazde innych. Jak zauwazyles moje przekrecenie kol na tym luku to respekt... Trzeba bardzo kumac, zeby cos takiego zauwazyc

To akurat było bardzo wyraźnie widać ;)

106 - Czw 03 Kwi, 2008

zapowiada sie kolejny rajd po wodzie... błeeeee
http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm
pojechalbym w koncu cos po suchym....

Janusz - Nie 06 Kwi, 2008

UWAGA!!
chyba was zmartwie... http://www.daytona.krakow.pl/ zamkniety.... nie czaje tego zupełnie....;/ na wawrzynca tez zamknięty juz prawie rok.. to co?? został tylko ten pod M1 po ostce brukowej?? albo ten który był na wawrzynca a teraz przeniesli go na jakiś parking koło mostu kotlarskiego?? Ale to wszytsko jeszcze zamknięte.. wiec czy jest coś o czym nie wiem?? Gdzie zamierzacie jezdzic??