ja bym brał to Subaru - duze, szybkie z potencjałem
Tylko, ze ja wlasnie nie chce za duzego auta. No i musi byc o pare lat mlodsze niz ten Subarak.Anonymous - Śro 26 Mar, 2008 jakie weekendowe !!!! astra to w nd do kosciola - Legacy IDEAŁ - worek z ziemniakami przewieziesz, rodzine na wakacje zabierzesz, sam sie pobawisz Anonymous - Śro 26 Mar, 2008
Marcel 08 napisał/a:
jakie weekendowe !!!! astra to w nd do kosciola - Legacy IDEAŁ - worek z ziemniakami przewieziesz, rodzine na wakacje zabierzesz, sam sie pobawisz
Z dziewczyna miescimy sie w cc i nawet nie narzekamy, ale czuje sie w nim malo bezpiecznie, dlatego chce zmienic na cos troche wiekszego.
Jak bede mial dzieci to kupie cos rodzinnego, teraz chce cos 2/3d o lekkim zacieciu sportowym (dupowoz tylko na miasto, bez odwiedzania toru)PiTT - Śro 26 Mar, 2008 ja bym na Twoim miejscu rozglądał się nad taką prelką jaką wkleił Anjas
swojego czasu bardzo chorowałem na ten model i już prawie kupowałem
sporo siedziałem na forum preli i nikt nie narzekał na ten model a nawet więcej, każdy mocno polecałk-mart - Śro 26 Mar, 2008 a ja bym na Twoim miejscu nie zmienial tylko swapowal i dolozyl turbo oraz kompresor Anonymous - Śro 26 Mar, 2008
empe napisał/a:
ale czuje sie w nim malo bezpiecznie, dlatego chce zmienic na cos troche wiekszego.
teraz chce cos 2/3d o lekkim zacieciu sportowym (dupowoz tylko na miasto, bez odwiedzania toru)
dobra nie mam pytan
gadaj z sharkiem - powaznie, moze zejdzie stary z ceny The Mc - Śro 26 Mar, 2008 tez uwazam ze Anjas dal dobra propozycje - civic 6gen coupe jest super ale bardzo trudno na takiego traficBart - Śro 26 Mar, 2008 jeśli samochód nei musi być bardzo szybki to jest kilka ciekawych fur do wyboru: stilo, xsara 3d, na upartego znajdziesz nawet alfę 147, ale będzie mocno zużyta, focus, cif, megane, golfina... sporo tego.Anonymous - Śro 26 Mar, 2008
The Mc napisał/a:
tez uwazam ze Anjas dal dobra propozycje - civic 6gen coupe jest super ale bardzo trudno na takiego trafic
Musze znalezc kogos z taka Preluda i sie przejechac, chociaz Civ o wiele bardziej mi sie podoba...Anonymous - Śro 26 Mar, 2008
PiTT napisał/a:
ja bym na Twoim miejscu rozglądał się nad taką prelką jaką wkleił Anjas
swojego czasu bardzo chorowałem na ten model i już prawie kupowałem
sporo siedziałem na forum preli i nikt nie narzekał na ten model a nawet więcej, każdy mocno polecał
145 mi sie bardzo podoba, ale komu bym sie nie zapytal o alfe to uslysze: "piekne, szkoda, ze tak sie psuje"
fydi napisał/a:
A megane coupe np. IDE 2.0?
Megane odpadla na poczatku, bo osoba, ktorej baaaardzo nie lubie taka ma i zle mi sie bedzie kojarzyc PiTT - Śro 26 Mar, 2008 rozumiem, że chciałbyś też auto w miarę bezawaryjne?
jeśli chodzi o budżet jakim dysponujesz to nadal byłbym przy jakimś japońcuMoRToN - Śro 26 Mar, 2008