ja tam place 5 dych MoRToN - Śro 05 Mar, 2008 oky, to powinienem dojechać w pt przed 18.rasta - Śro 05 Mar, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
to chyba dla Ciebie
ja tam place 5 dych
Toć to miałem na myśli Anonymous - Czw 06 Mar, 2008
r26rulez napisał/a:
Dobra umowilem sie na 12 w sobote 8 marca
moze z okazji dnia kobiet bedzie troche taniej
jak ktos chetny to zapraszam
i to rozumiem Michale
jak odbiore leona to wpadne, tylko że z tym może być pewien kłopot r26rulez - Czw 06 Mar, 2008
panek napisał/a:
jak odbiore leona to wpadne, tylko że z tym może być pewien kłopot
jaki znowu klopot- jak nie uda sie odebrac w piatek to moze w sobote Cie po niego podrzuce jadac na mineralna ??
Leon stoi w AB ??Anonymous - Czw 06 Mar, 2008 No teoretycznie dziś powinien przyjechać do Barcelony z blacharni, ale zobaczymy jak to będzie
odezwę się do Ciebie jutro jak będę coś wiedziałk-mart - Czw 06 Mar, 2008 Coraz bardziej odbiegamy od tematu...
Z tego co slyszalem, Maciek (eM) ma calkiem dobre hamulce, chociaz wspomninal o wiekszych chyba z vti.
MoRToN - Czw 06 Mar, 2008 To co z tym jutrzejszym hamowaniem ? Jesteście ? można sie przyłączyć ?anjas - Czw 06 Mar, 2008 Ja mam jutro zarypany dzień, ale jak zdążę to chętnie podjadę.
A jak będzie miejsce to może nawet zmierzę sobie [liczbę] koni[a].Anonymous - Czw 06 Mar, 2008
MoRToN napisał/a:
To co z tym jutrzejszym hamowaniem ? Jesteście ? można sie przyłączyć ?
ja i Bad-i bedziemy koło 17 15 - 17 30 MoRToN - Pią 07 Mar, 2008 Oki, w takim razie bede i ja.MoRToN - Pią 07 Mar, 2008 no i pohamowaliśmy ..
Pierwszy byl 169,5.. reszty nie pamietam....Rudello - Pią 07 Mar, 2008 bardzo podbne wykresy mamy... az wypada sie zweryfikować MoRToN - Pią 07 Mar, 2008 Lepiej piwo wypić
Zorganizowali byście spota to można stanąć tylko, ze ja tym padłem jeszcze ruszać nie umie Loko - Pią 07 Mar, 2008 No to kurcze wyszło całkiem elegancko jesli chodzi o moc, tyle sportów nie trzyma seryjnej mocy, a tu prosze praktycznie idealnie seria.