MotorSport - Winter Rally 2008 - I el. RSMPPC 2008
Anonymous - Sob 08 Mar, 2008 Bad-i & OSKAR
Niedziela - Piaseczno ul. Puławska 33 - Tor Gokartowy IMOLA
8:30 - 9:30 - Wydawanie dokumentów, Badanie Kontrolne 2
9:30 - Start I ZawodnikaBad-i - Sob 08 Mar, 2008 wiemy wiemy - jeszcze pozostaje tylko jedna niewiadoma i ruszamyBaRtO_206GT - Sob 08 Mar, 2008 Harmonogram czasowy dla I-szego zawodnika:
meta o 14.40..Anonymous - Nie 09 Mar, 2008 po Winter Rally ....
my skonczylismy na SL4 .... po tym jak na SL3 przed sama meta zaliczylismy kraweznik ...
SL1 - opony jeszcze nie rozgrzane i troszke duuuze łuki ma wychodziły ale czas wcale nie najgorszy
SL2 - barto sie pomylił a ja sie ogarnałem i naszczescie nie zlapalismy T,
SL3 - jechało mi sie wybornie, plynnie, ciasne napadanie na latarnie i zabrakło koncentracji przed sama meta i lekko pojechalismy na piachu i zamiast walic przodem to podciałem rekaw i dodałem za mało gazu i bach kraweznik ....
SL4 - start ok, ale auto nie prowadzi sie wogole, ale kolo sie kreci wiec decyzja ze jedziemy dalej, ogolnie walka ja vs on ale jest dobrze do 2 nawrotu gdzie tne i auto powinno pojechac prosto a obraca nas i katem oka widze ze koło nasze koło nas wyprzedza ....
okazuje sie ze :
komicznie to pozniej wygladało,bo kazdy jechał baaardzo ostroznie jak widział nasze auto, a to stało sie gdzie indziej hehehe
szkoda,ze nie ma METY, pierwszy raz, ale cóz auto juz w serwisie i bedzie WRESZCIE NOWA BELKA a wygalda obecnie traaagicznie...
wielkie podziekowania dla:
Oskara za kebab
Trelucha za ogarniecie laweta do Traxu
seeeyahOSKAR - Nie 09 Mar, 2008 ladmnie ladnie.
ciekawe jakie wyniki.
bo ja jestem ciekam jak nam poszlo po pierwszej pentli BaRtO_206GT - Nie 09 Mar, 2008 Oski:
Bad-i sorry ze to pisze,ale kurwa mac.
stary bylibysmy na pudle
patrzac na czasy po pierwszych 6 odcinakach to drugie miejsce w klasie
ale nie ma co plakac.
napewno malemu wieksza przyjemnasc sprawiles ,ze na urodzinach byles .
a my sie jeszcze odbijemy Anonymous - Nie 09 Mar, 2008 Osci nie ma co gdybac, patrzac jak chlopaki walili T.... jadac bez T był by i tak dobry wynik nie wspominajac o kraweznikach Bad-i - Nie 09 Mar, 2008
Bad-i sorry ze to pisze,ale motyla noga mac.
stary bylibysmy na pudle
patrzac na czasy po pierwszych 6 odcinakach to drugie miejsce w klasie
ale nie ma co plakac.
napewno malemu wieksza przyjemnasc sprawiles ,ze na urodzinach byles .
a my sie jeszcze odbijemy
dzizas 2dzy w klasie w momencie wycofania - w takim razie ide pic dalej Anonymous - Nie 09 Mar, 2008 po 3 probach my bylismy na 2 Bad-i - Nie 09 Mar, 2008
Marcel 08 napisał/a:
po 3 probach my bylismy na 2
tego nie neguje, ale wy zakonczyliscie ze wzgledu na problemy techniczne
do tego nasza proba SL6 jest wpisany czas z "inwalidą na wózku" to jakies 10 sek w plecy
do tego przejechalismy probe SL7 tak tylko dla testu i mielismy 5 sek do przodu w porownaniu do pierwszego przejazdu - czyli realna szansa byla
mowcie co chcecie ale Menda musi niezle ogarniac tematAnonymous - Nie 09 Mar, 2008 ziom kurwa zart
ale nie ma co gdybac, bo ani jedni ani drudzy nie osiagneli mety a szkoda Bad-i - Nie 09 Mar, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Osci nie ma co gdybac, patrzac jak chlopaki walili T.... jadac bez T był by i tak dobry wynik nie wspominajac o kraweznikach
Marceli ale co nas ich T...... nas obracalo na SL1, na SL6 spotkalismy na drodze inwalide na wozku i musielimy stac 10 sekund..... Wy uderzyliscie w kraweznik itd...
W Tomaszowie nad nami sie nikt nie litowal to i my nie bedziemy dawac szansy "T"aryfiarzom
teraz oby tylko do wtorku.......
p.s. moze zaktualizujemy kalendarz KJS - bo trzeba jezdzic i jezdzic
Podsumowujac dzien byl udany, pogoda super, kazde doswiadczenie jest na wage zlota Anonymous - Nie 09 Mar, 2008 Jasne ziom, ale pamiatasz jak C.Sainz stracił szanse na tytuł jak mu sie chyba Toyka rozkraczyła tuz przed Meta i wszystko poszło w pizdu .... tak samo i teraz u ciebie jak tak samo i u nas - dobra dyspozycja, auto ogarniete, nowy wydech, felgi i pelna koncetracja - zrobilem jak marek mowil heheheh zamknac oczy i sie wyluzowac i widzialem jego zdjecie Bad-i - Nie 09 Mar, 2008 jakby nam sie Pug zapalil to bysmy skurwiela nawet bez kol dopchali do mety
dobra, ogarniaj ta belke i jedziemy gdzies zdobyc punkty.
Tak wogole to musimy znalesc jakis dobry plac, teren, ulice zeby trenowac.