CHRZANEK - Pon 03 Mar, 2008 Powiem szczerze - bo już i tak po rajdzie
Liczylem na Hirvonenna, po cichu (tak po cichutku) liczylem na kolejna niespodzianke ze strony JM Latvali, po pierwszym dniu to nawet sekundowalem GIgi'emu, ale że Loeb wygra akurat ten rajd to jakoś nie liczylem...
Czapa z glowy przed tym Panem, oraz czapa z glowy przed Citroenem !!!Vlodarsky - Pon 03 Mar, 2008 Perfekcja ehh ja się ciesze. Lubię jak >> wygrywa Bad-i - Pon 03 Mar, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Czapa z glowy przed tym Panem, oraz czapa z glowy przed Citroenem !!!
Czapa z glowy przez Francuską technologia Marek23 - Pon 03 Mar, 2008 Gdzie jest mAbZ? Gratki dla Loeba!Anonymous - Śro 05 Mar, 2008 mAbZ ostatnio zapracowany Nadrabiam przed zbliżającym się urlopem
Rajd oczywiście oglądałem. Szacuneczek dla Żabojada.
A francuska technologia, przyznaję, nawet jak się psuje to jedzie nieźle
Szkoda mi Latvali ale ma szanse dokopać Sebkowi w kolejnych rajdach.
Szkoda mi też Pettera Solberga ale drugie Subaru poradziło sobie wspaniale,
to życiowy wynik dla Atkinsona!
Widać też że Suzuki będzie dość groźnym konkurentem - jeśli je tylko dopracują.
Znów było w pierwszej ósemce- aż do awarii.Michał - Śro 05 Mar, 2008
Cytat:
ma szanse
hehehehehehehehehehehehehehVlodarsky - Śro 05 Mar, 2008
Michał napisał/a:
heheheheheheheheheheheheheh
Kocham Cię Marek23 - Śro 05 Mar, 2008
mAbZ napisał/a:
Szkoda mi Latvali ale ma szanse dokopać Sebkowi w kolejnych rajdach.
Szansa jest zawsze, ale chyba nic z tego nie będzie...kubas - Śro 05 Mar, 2008 Oj moim zdaniem tez ma szanse i to duzo jesli tylko ten zardzewialy gratowaty ford sie nie rozsypie !! Dla mnie to chlopak bedzie niszczyl niedlugo narazie niech zdobywa doswiadczenie i depcze sebowi po pietach a juz niedlugo go zje w calosci Marek23 - Śro 05 Mar, 2008
kubas napisał/a:
depcze sebowi po pietach a juz niedlugo go zje w calosci
Taaaak, ludzie zawsze tak gadają... Boże, Loeb jest nietykalny, bez szans dla reszty.Loko - Śro 05 Mar, 2008 Aj nie wiem nie wiem Latvala chyba jest groźny, nawet Loeb w meksyku mówił po pierwszej pętli że ciśnie wszystko i nie ma pojęcia jak to się stało ze przegrywa z Latvalą.kubas - Śro 05 Mar, 2008 No nie wiem marku nikt nie wie jak by sie potoczyla sprawa gdyby ten silnik w pasciowym focusie nie zaczol przerywac podczas drugiego dnia... mogloby byc ostro az do ostatniego oesu... Marek23 - Śro 05 Mar, 2008 Przypominam, że Foca jest uważana za najlepszy samochód w cyklu...
Zobaczymy jak bedzie dalej.k-mart - Śro 05 Mar, 2008
Marek23 napisał/a:
Foca jest uważana za najlepszy samochód w cyklu..
zgadza sie, wyniki masakruja. W top6 mamy jedno c4 i same focusy, nie tylko w meksyku.
Powiem Wam ze ten sezon zaczyna mi sie podobac, oczekiwalem raczej cos nudnego.Anonymous - Śro 05 Mar, 2008
Marek23 napisał/a:
kubas napisał/a:
depcze sebowi po pietach a juz niedlugo go zje w calosci
Taaaak, ludzie zawsze tak gadają... Boże, Loeb jest nietykalny, bez szans dla reszty.
To może znów się przewróci na rowerze
A serio to jakoś w tym sezonie Mr Perfect nie jest już taki perfect.