Marek23 - Czw 21 Lut, 2008 924 było wyśmiewane jako porsche-volkswagen. 944 jest fajne, mój kolega ma, bez turbo, chyba coś około 180 koni. Nie psuje się, powyzej 100 idzie jak impreza gt. Ostatnio leciał tym do Łodzi, 230 non stop. 924 bym się nie bawił, 944 jak najbardziej.mi - Czw 21 Lut, 2008 to fakt - 924 było w ogóle projektowane jako VW, dopiero po porzuceniu projektu stało się porszemCHRZANEK - Czw 21 Lut, 2008
Marek23 napisał/a:
porsche-volkswagen
Byo coś takiego I to jeszcze dużo wcześniej
A brzydkie bylo że hej
Mnie tam sie 924 nie podoba wcale.
A ten "mutant" co go Bart wkleil te za ladny nie jest mi - Czw 21 Lut, 2008
CHRZANEK napisał/a:
A brzydkie bylo że hej
A brzydkie bylo że hej
yeah - 914, poprzednik 924
chyba chodzilo o jakiegos garbatego owada z tego co sie nie myle
edit;
dobra mi masz racje volks-porshe strick - Czw 21 Lut, 2008 Kumpel miał 944 S2 fajne autko, fajnie zapierniczało, nawet nic mu sie tam nie psuło
Jezdził tym ok 2 lat i chwalił sobie
Tylko ze miał białego a wygladało to tragicznie..BaRtO_206GT - Sob 26 Kwi, 2008 w dniu dzisiejszym zostalo zanabyte Porsche 944S Targa.. 87 rok 117 mil przebiegu.. powiem szczerze po tym jak pojezdzilem tym samochodem ze jakbym mial do wydania 19 tys to sam bym kupil ten egzemplarz.. zakochalem sie.. total wypas, w skorach (o dziwo w bardzo dobrym stanie) z klimą, w pelni regulowane elektryczne fotele, pelna elektryka wszystko co mozna bylo w tamtych latach dostac do tego samochodu w USA
Bart - Sob 26 Kwi, 2008 skrzynia manual?
amerykański tylny zderzak trochę kupowaty...BaRtO_206GT - Sob 26 Kwi, 2008 manual, 3.0 211 kucy.
aaa i ma jeszcze podgrzewane fotele i tempomat PiTT - Sob 26 Kwi, 2008 a jaki lans do tego jeszcze
kupujesz bryloczek porsche i jak laska się pyta czym jeździsz to machasz jej kluczykami i mówisz: Porsche, maleńka, chcesz się przejechać? M - Sob 26 Kwi, 2008 Mozna to dobrze stroić strick - Sob 26 Kwi, 2008 Kumpel miał identycznego, tylko ze europejska wersje Tez białego Anonymous - Sob 26 Kwi, 2008 fajny model tylko podobno silniki są "odlewane" jak będzie chciał regeneracji to równa się z wymianą "auta" KonradMK - Nie 27 Kwi, 2008 Był o tym odcinek w Wheelers Dealers. Typ kupił to chyba za 1600 funtów na chodzie Anonymous - Nie 27 Kwi, 2008 Też myślałem kiedyś o 944 ale stwierdziłem że nie warto bo za stare i każde z bogatą przeszłością wtedy było. Ale widze że to jest na wypasie Pogratuluj braciakowi auta
Fajnie że kolejne szybkie autko będzie po Piaseczusets śmigać