Bad-i - Śro 06 Lut, 2008 Marek23 - fajnego masz pilota Marek23 - Śro 06 Lut, 2008 Zamiast sie przyczepiać do błedu jakegoś kolesia na rajdy,org to weź tyłek w troki i przyjedź na kajtka...nie oglądając się na to co robi reszta. Zrób sobie niekonwencjonalną niedzielę.k-mart - Śro 06 Lut, 2008 Fajnie Marek, zbieraj punkty i rob ta licencje, bedzie ciekawie Bad-i - Śro 06 Lut, 2008
Marek23 napisał/a:
Zamiast sie przyczepiać do błedu jakegoś kolesia na rajdy,org to weź tyłek w troki i przyjedź na kajtka...nie oglądając się na to co robi reszta. Zrób sobie niekonwencjonalną niedzielę.
350 km dymania = niekonwencjonalna niedziela
ja chyba skocze do Lódzi - tam mam 110 kmAnonymous - Śro 06 Lut, 2008
Bad-i napisał/a:
Marceli, czy ty nadal uwazasz ze nie powinnismy pojechac do Lodzi na KJS (10 luty - niedziela)?
nie dam rady pracuje w nd a mamy wstrzymane urlopy Marek23 - Śro 06 Lut, 2008
Bad-i napisał/a:
ja chyba skocze do Lódzi - tam mam 110 km
co jest w Łodzi? Konkretnie... Jakie trasy, dużo szybkich aut,itd? Jeździłem clio do Wawy i jakoś nie umarłem. Dedication ziom... Uprawiałeś kiedyś sport, więc wiesz o czym mówię.Jaco - Śro 06 Lut, 2008
Marek23 napisał/a:
Jaco napisał/a:
A Śląskie???
10 lutego jest kjs w Brzeszczacj, jedzie ktoś? Ja clio, chyba, że się dowiem, że jest mega ciasan pachołkolanida, to seryjnego seja pożyczam od zioma. Bad-i, wpadaj na Sląsk, a za to ja wiosną przyjadę na te wasze AK Centrum...
Ja jadę, mam nadzieję że pachołkolandi nie będzie....Bad-i - Śro 06 Lut, 2008
Marek23 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
ja chyba skocze do Lódzi - tam mam 110 km
co jest w Łodzi? Konkretnie... Jakie trasy, dużo szybkich aut,itd? Jeździłem clio do Wawy i jakoś nie umarłem. Dedication ziom... Uprawiałeś kiedyś sport, więc wiesz o czym mówię.
chocby EVO IX z Dytko Rentu Anonymous - Śro 06 Lut, 2008
Jaco napisał/a:
Ja jadę, mam nadzieję że pachołkolandi nie będzie....
z tego co slyszalem to u nich słupków nie brakuje strick - Śro 06 Lut, 2008 Marek jedziesz z Mirkiem mechanikiem? Tym co byłes ogladac clio u mnie?Marek23 - Śro 06 Lut, 2008
Bad-i napisał/a:
chocby EVO IX z Dytko Rentu
Na kjsie?!!!! Niezly debil. W Brzesczach jest Pan Biłek dłubanym STI. Ma ksywę Mr. Perfect, nadał mu ją koleś od białego Evo 5, więc ta 9 od Dytki może się schować. Lecz się i wpadaj.
Słyszałem, że w Łodzi jest limit wzrostu dla kierowców...
Jaco napisał/a:
Ja jadę, mam nadzieję że pachołkolandi nie będzie....
Fajnie, zgadamy się na privie.
strick napisał/a:
Marek jedziesz z Mirkiem mechanikiem? Tym co byłes ogladac clio u mnie?
Takstrick - Śro 06 Lut, 2008 No to powodzenia zycze Bad-i - Śro 06 Lut, 2008
Marek23 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
chocby EVO IX z Dytko Rentu
Na kjsie?!!!! Niezly debil. W Brzesczach jest Pan Biłek dłubanym STI. Ma ksywę Mr. Perfect, nadał mu ją koleś od białego Evo 5, więc ta 9 od Dytki może się schować.
albo juz mi choroba na glowe przeszla albo nie zrozumialem tej wypowiedzi
Dlaczego ta od Dytki moze sie schowac - to jest tip top przygotowane auto ktore gosc wypozycza na kazdy KJS Jaco - Śro 06 Lut, 2008 Co do Brzeszcz limit to 40 załóg... http://www.rajdy.org.pl/rajd/997.html tutaj jest lista i formularz wpisowy...Anonymous - Śro 06 Lut, 2008
Sponsorzy:
-Centrum Sprzedaży Fiata
-Inter Jar
-Domena
-Im Racing
-Lico
-Toora Competizione
-Ośrodek Kultury w Brzeszczach
-Gmina Brzeszcze
-Gmina Oświecim
-Ośrodek Szkolenia Motorowego "Elka"