106 - Pią 25 Sty, 2008 do setki to pewnie mega duzej roznicy nie bedzie .. co zyskasz na przelozeniu
stracisz na zmianie biegu, ale przy wiekszych predkosciach to mysle ze
odjedziesz bez problemu... taka moja luzna teoria :)Vlodarsky - Pią 25 Sty, 2008 Dziku kiedy robimy badanie "ile cabrio dostanie od clio ? "dzik - Pią 25 Sty, 2008 Moglismy cabrio vs R5. Z clio to nie fair, to jest dupowoz Vlodarsky - Pią 25 Sty, 2008
dzik napisał/a:
Moglismy cabrio vs R5. Z clio to nie fair, to jest dupowoz
A cabrio ? rajdówka ? sprawiedliwie. Ja mam mniej mocy i więcej waże.
Fajnie by było opisać takie dokładne porównanie. Z zatrzymanego i z rolki.Jaco707 - Pią 25 Sty, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
106-tka w skorach czy z glosnym wydechem? ta w skorach ma 142 konie a ta druga jest mocniejsza i szybsza na starym silniku Saxoruleza.
Gadałem ostatnio z Sebsonem i podobno na obecnym silniku jego 106 nie jedzie tak, jakby tego oczekiwał.saxorulez - Pią 25 Sty, 2008 mi mówił ze jest zadowolony.. aczkolwiek oczekiwał ze motor ma charakterystykę bardziej jak on to mówi "męską" czyli trzeba kręcić wyzej.Vlodarsky - Pią 25 Sty, 2008 to ten z którym się ganiałem po gdańskiej ? i wóycickiego ?grzech - Pią 25 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
ciekawe jak moj by wypadl w porownaniu do tych 14X konnych smigaczy
bardzo mnie interesuje czy ta skrzynia krotka cos daje
to mozemy sie jakos ustawic, tylko wmiare szybko, bo potem juz nie bedzie sensu sie sprawdzac.Bad-i - Sob 26 Sty, 2008
grzech napisał/a:
Bad-i napisał/a:
ciekawe jak moj by wypadl w porownaniu do tych 14X konnych smigaczy
bardzo mnie interesuje czy ta skrzynia krotka cos daje
to mozemy sie jakos ustawic, tylko wmiare szybko, bo potem juz nie bedzie sensu sie sprawdzac.
az tak grubo idziesz??grzech - Sob 26 Sty, 2008 zakladam szpere, wiec auta stana sie nieporownywalne, no chyba ze Ty masz tez szpere?dzik - Sob 26 Sty, 2008 po zalozeniu szpery samochod zaczyna latac?nox - Nie 27 Sty, 2008
dzik napisał/a:
po zalozeniu szpery samochod zaczyna latac?
ty o tym nie wiedziałeś?? Marek23 - Nie 27 Sty, 2008
Cytat:
zakladam szpere, wiec auta stana sie nieporownywalne, no chyba ze Ty masz tez szpere?
He? Ja nie ma szpery, właściciel Megany miał i do 100 dostał 2 długości...grzech - Nie 27 Sty, 2008 dobra, smiejcie sie smiejscie, tylko potem zeby nie bylo wymowek ze bylo slisko a ja mialem szpere, dla mnie to zaden problem.Marek23 - Nie 27 Sty, 2008
grzech napisał/a:
dobra, smiejcie sie smiejscie, tylko potem zeby nie bylo wymowek ze bylo slisko a ja mialem szpere, dla mnie to zaden problem.
Na suchym na starcie szpera w furze typu saxo, clio prawie nic nie daje. Na kretym co innego...