ie wiem jak teraz ale w zeszlym roku za starty za granica bez zgody pzm
mozna bylo stracic licencje... na start w bergu chyba pzm zgody nie wyda
ale to najlepiej dowiedz sie jak jest przed startem
tak z ciekawości czemu ??
niestartowalem za granica wiec w 100% nie wiem jak jest ale jakos tak jest w reg
ze bedac czlonkiem pzm trzeba miec zgode pzm na starty za granica i mozna
startowac tylko w imprezach organizowanch przez kluby zrzeszone w ich pzemie
ktory podlega pod fia.
tak samo w pl majac licencje mozesz jezdzic tylko w imprezach pod patronatem
pzm. za imprezy typu kryterium kamionki ludziom pozabierali licencje :/FreeMan - Czw 24 Sty, 2008 GeKo prosil zebym napisal :
"...w Berg Trophy posiadacze licencji mogą startować i PZM nic nie zrobi bo na liste startową wolno sie wpisać pod dowolnym pseudonimem..."Bad-i - Pią 25 Sty, 2008 jest nawet Polski THE STIG - patrzac na samochod mysle ze to Albert ze str....Marek23 - Pią 25 Sty, 2008 Jade jako THE NARCYZ w takim razie... Albo MArek23.Anonymous - Pią 25 Sty, 2008 zapsujemy sie grupowo, tworzymy jakis TEAM, czy kazdy sobie ??!!nox - Sob 26 Sty, 2008
Marek23 napisał/a:
Jade jako THE NARCYZ w takim razie... Albo MArek23.
Marku jak coś to ja się pisze jako pomocnik chętnie bym się zabrał i pomogł przy aucie jak coś mi - Sob 26 Sty, 2008 to może ekipą podjedziemy?k-mart - Sob 26 Sty, 2008 Jesli bym jechal, to bym pojechal (wszystkich) jako "Niszczyciel z Pudzian Motorsport Rally Racing Team", ale przy takiej konkurencji widze jedynie e36 jako konkurencyjna fura.nox - Nie 27 Sty, 2008
Cytat:
to może ekipą podjedziemy?
łi łi łi trzeba ogarnąc sprawe noclegu i transportu czym i za ile i gdzie Anonymous - Nie 27 Sty, 2008 cena auta na lorze to ok 2000zł od szt wiec troszke sporo [ktos dzis taka kwote rzucil w trakcie spotkania], mam nadzieje,ze jakos to ogarniemy do tego czasu szymlorek - Nie 27 Sty, 2008 Zgłosiło się też kilka osób odemnie z mieściny więc zapewne spotkamy się tam sporą grupą Sam jeżeli zaraz po sesji znajde nabywce na punciaka bo wkońcu minie upragnione 6mcy od zakupu to może się zgłosze jak znajdzie się odpowiednie auto Bad-i - Nie 27 Sty, 2008 Panowie, mam lore z Chrysler Dimler - na 8 aut za 1.800 pln za weekend Anonymous - Nie 27 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
Panowie, mam lore z Chrysler Dimler - na 8 aut za 1.800 pln za weekend
OK nie ma co sie zastanawiac rezerwuj fydi - Śro 07 Maj, 2008 Tak odświeżam. Czy ktoś w tym roku się wybiera pojechać jakąś eliminacje? Może 16.-17. 08 PL Berest Nowy Sacz? Sam się zastanawiam, czy aby nie wystartować tak z ciekawości. Jest blisko, więc tanio Marek23 - Czw 08 Maj, 2008 Ja bym Nowy Sącz pojechał, ale w sierpniu wyjeżdżam... Znajdź coś w lipcu lub czerwcu i możemy się wybrać ekipą.