To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Mały Morderca vs pulkownik Kolonel vs Carrera 4

Anonymous - Nie 09 Gru, 2007

aaaaa spryciula :D mam trzy otwory na napoje. dwa przed drągiem biegowym i jedno miedzy krzesłami. wybralem ta ostatnia opcje z powodow strategiczno-logistyczno-religijnych.

ps. klik

qbus - Nie 09 Gru, 2007

no tak... w "dupowozach" takich miejsc jest od chuja... :)

no offence ;)

Jakarti - Nie 09 Gru, 2007

heheheh.. wariat :D
Marek23 - Nie 09 Gru, 2007

Dobre!!! 2005 rok Carrera 4s ma chyba 320 koni, ewentualnie były wersje 345, ale to rzadko z tego co pamiętam. Ależ ten miniak zapina... Ale masz też u mnie minusa, za jedzenie fastfoodów, ogarnij się ziom...
strick - Nie 09 Gru, 2007

A mnie sie wydaje ze Carrera 4S miała 355 KM
Carrera ma 320, Carrera S ma 355...

Marek23 - Nie 09 Gru, 2007

strick napisał/a:
A mnie sie wydaje ze Carrera 4S miała 355 KM
Carrera ma 320, Carrera S ma 355...

Na nowej lampie tak...ale 2005 to jeszcze ta stara, nie całkiem okrągła lampa. Ale może się mylę...

strick - Nie 09 Gru, 2007

W 2005 juz były nowe
Anonymous - Nie 09 Gru, 2007

05 napisalem bo to pierwszy rocznik powrotu okraglej lampy. a to bylo to, mozliwe ze nowsze.
Marek23 napisał/a:
masz też u mnie minusa, za jedzenie fastfoodów, ogarnij się ziom...
stary! zycie! (pozwol ze zarzuce troche poezji) zycie jest nowelą! raz przyjazdna a raz wrogą!
Czasem chcesz sie pozalic ale nie masz do kogo! praca to praca. non stop pisze, nagle patrze ktora godzina (eee) i sru, za pozno na pesto. u mnie jest sinusoida - napierdalanka vs wczasy :) dzisiaj mialem wlasnie male swieto (ostatnia kulminacja) i wlasnie zaczela opadac bo wzrastała od pazdziernika. Troche to jest moze malo istotny szczegol dla ludzkosci ale ja sie ciesze :) takze bedzie wiecej czasu na wyciskanego z pomaranczy :)
qbus napisał/a:
no offence
none taken. kazdy ma auto do czego innego. i fakt - moj jest wiekszy dupowoz niz ten porszak :D
Anonymous - Pon 10 Gru, 2007

JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

opis i obrazki no MISTRZ to mało powiedziane .... kochany piknie PIIIIKNIE :> LOL :D 8)

Vlodarsky - Pon 10 Gru, 2007

ja kiedyś obserwowałem tył 4s więc wiem o co kaman...
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=2339

GOKART - Wto 11 Gru, 2007

fajne, fajne :D Wiadomo od początku jak to się skończy ale po tym spotkaniu kierownik prosiaka pewnie nabrał szacunku do Mini he he
Sam lubię podpuszczać ale z nowym Porsche nie miałem jeszcze przyjemności, może już niedługoo.. zmotywowałem pewnego kierowcę biemdablju serii 6 które nie okazało się tak szybkie jak tego oczekiwał jego właścicel i bedzie się przesiadał na 911-stke własnie :D