qbus - Pią 07 Gru, 2007 no to jest kill nad kille... masz wyobraznie trzeba Ci to przyznac... pewnie mocno pracowales nad jej rozwijaniem. głupio mu było?Anonymous - Pią 07 Gru, 2007 no wezno mnie nie obrazaj koles! (buaaaahahahah coz za tekst nie spodziewalem sie tego po sobie )
jaka wyobraznia??? to sie dzialo naprawde pod sadyba chyba swczoraj
rozwijaniem historii? sama sie rozwinela. Tylko ze to Gombro mi pozwolil to zauwazyc kretynskosc sytuacji Stalem tam z tym pistoletem, wymienialem sie maskami i spojrzeniami z tym gosciem, potem jak sie odwrocil to parsk (smiechem) i dalej
a chyba juz tu nic nie napisze bo nikt mi nie napisal ze...
kill zaliczony!!!!
gratki killa
co zeznal kierownik? mi - Pią 07 Gru, 2007 kill zaliczony!!!!
gratki killa
Anonymous - Pią 07 Gru, 2007 jea!!!! siet
mi! lubie cie dzisiaj!mi - Pią 07 Gru, 2007 za dychę zawsze mnie lubisz Jakarti - Pią 07 Gru, 2007 Jimus - slonce Ty moje..
przeciez to jest logiczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z Toba nie mozna sie mierzyc nie majac w kole zapasowym Kochanowskiego i Mickiewicza.. w schowku Jackson 5 i nowoorleanskeigo jazzu.. nie wspominajac o filmach z muzyka Zimmera..
zrobiles killa takiego jak nikt.. nie dosc, ze wyprzedziles to jeszcze zmiazdzyles.. i nie pobrudziles sobie rak.. shell carta to cos jak Magna Carta Libertatum.. to cos wiecej niz srodek platniczy - to kultura, wyswobodzenie, wyzwolenie..
kierownik nie mogl zeznac nic.. przygniotla go swiadomosc tego, ze sa inne rzeczy na swiecie niz STI z czerwonym chlapaczem bo na rozowy go nie bylo stac.. nie mozna miec wszystkiego.. i tak Tobie Jimus kochaniutki nie udalo sie tym razem pobudzic tych zaspanych umyslow.. jest zima - sen zimowy.. kille sa niemodne.. a kreujac cos na sile skonczysz jak Ci projektanci mody wedlug ktorych w tym roku byly modne sandaly i skarpety..
dla dziela artysty musi sie znalezc wlasciwy mecenas, odpowiednia pora i grono sluchaczy godne podzielenia sie z nim tym masterpisem.. tym razem zawiodla synchronizacja czasu.. nie martw sie. my to widzimy, my Cie cenimy, my jestesmy z Toba bardziej niz ktokolwiek inny. skoro pomagasz nam to i my pomozemy Tobie!!!!
hehe przypomnial mi sie jeden z moich ulubionych quotow:
to ze nikt cie nie rozumie nie sprawia ze jestes artysta
dobrze ze pisanie killi to nie jest moja jedyna dzialalnosc i dobrze ze jest hh org bo gdyby nie ono to juz w ogole nikt by tego nie czail
fenkju maj friend!!!
BROWAREC DLA TEGO PANA. MECENASA KULTURY KILLOWANEJ!KonradMK - Pią 07 Gru, 2007 Anonymous - Pią 07 Gru, 2007 ale one tak in + czy - ? KonradMK - Pią 07 Gru, 2007 one marzą o twoim małym... samochodziku