MotorSport - III "GRAND PRIX" O PUCHAR PREZESA TARGÓW CEE BTF -
Anonymous - Nie 11 Lis, 2007
Investor napisał/a:
szukam pilota
a Leksik nie moze lub Sebo :566:Anonymous - Nie 11 Lis, 2007 Sebo nie ma czasu i sly bo ma kociol prywatnie
Leksik albo sedzia albo jedzie ze Swoim keirowca
szukam...
czekam na odpowiedz Howarda mlodegoAnonymous - Nie 11 Lis, 2007 Beton proponuje znalezc sobie kogos na stałe i "wychować" bo takie ciagle zmiany nic dobrego nie wróżą ...Mick - Wto 13 Lis, 2007 niby ja jestem pilot.. i jestem wolny
ale na nocny się niestety nie pisze... mam zbyt poważna prace....Michał - Wto 13 Lis, 2007
Cytat:
mam zbyt poważna prace....
uuuuuuuuuuuuuuuuu na bogato. No to co my, zwykli zjadacze chleba, jedni gówno przeżucają, inni w hurtowniach tiry rozpakowująm, pare osób na kasie na dwie zmiany lecianjas - Wto 13 Lis, 2007
Michał napisał/a:
uuuuuuuuuuuuuuuuu na bogato. No to co my, zwykli zjadacze chleba, jedni gówno przeżucają, inni w hurtowniach tiry rozpakowująm, pare osób na kasie na dwie zmiany leci
Michał - Wto 13 Lis, 2007 co sie śmiejesz. Pracujesz na rybnym i na clio odłożyłeś. A badi ? w tym kiosku ruchu tak zasuwał ze clio maxi zbudował ... ehhhhh
Ja na śmieciarce robie, odkładam na nową megane r26 ...Anonymous - Wto 13 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
Beton proponuje znalezc sobie kogos na stałe i "wychować" bo takie ciagle zmiany nic dobrego nie wróżą ...
chcialem jechac z Seba ale nie moze...
ja moglbym z Nim jezdzic na stale... ale chyba padnie na mlodego Howarda
Mick - Wto 13 Lis, 2007
Michał napisał/a:
Cytat:
mam zbyt poważna prace....
uuuuuuuuuuuuuuuuu na bogato. No to co my, zwykli zjadacze chleba, jedni gówno przeżucają, inni w hurtowniach tiry rozpakowująm, pare osób na kasie na dwie zmiany leci
osz Ty małpo
chodzi o to że jak się jest koordynatorem w jednym w najprężniej rozwijających się bankow w polsce (żart ) to musze do pracy chodzić wyspany...
ale z chęcią bym pojechał w tym nocnym... anjas - Wto 13 Lis, 2007
Mick napisał/a:
chodzi o to że jak się jest koordynatorem w jednym w najprężniej rozwijających się bankow w polsce (żart ) to musze do pracy chodzić wyspany...
łi tam... w banku trzeba być zmelanżowanym... Dopiero wtedy człowieka uszanują
6 lat pracowałem to wiem
oczywiście zanim trafiłem do rybnego Anonymous - Wto 13 Lis, 2007
anjas napisał/a:
oczywiście zanim trafiłem do rybnego
ale do dzis od ciebie wali śledziem .... ale jak widac rybne słuza cliówkomaniakom
ja tam tylko ochroniarz i mam 106 anjas - Wto 13 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
ale do dzis od ciebie wali śledziem ....
nasuwa mi się mama-joke ale się powstrzymam Anonymous - Wto 13 Lis, 2007 dobra łajzy koniec OT :556:Anonymous - Pią 16 Lis, 2007 no i porajdzie
7 osob z 41 nie dojechalo
1 nie wystartowala
komentarz slabo, slabo i jeszcze raz slabo!Anonymous - Pią 16 Lis, 2007 wiec tak .....
SL 1 i SL2 w naszym wydaniu OK w normie, barto malo zdecydowany lekkie problemy z biegami .... co sie okazało na SL3 na nawrocie ciasnym gdzie musielismy ciut cofnac .... brak wstecznego , brak mozliwosci wrzucenia 1,2 ..... ruszamy na 3 i starta juz 40sek na SL'u.
nastepnie juz do konca jedziemy w poszukiwaniu biegu i jak sie uda wbic 1 to jedziemy cały SL na tym biegu. Na SL7 nie zjezdzamy z mety, bo nie mamy ŻADNEGO biegu ... szybki serwis, ciegna skrecamy na żyłke .... jakos jedziemy, ale nadal poszukiwanie biegu na latajacym w kazda strone lewarku zmiany biegów .... z okecia pod stadion jedziemy tylko na 3, bo nie mamy zadnegoinnego biegu ....
poza tym T x 3 - 2 wiedzielsmy o nich 1 nam dorzucili w gratisie .... barto wczoraj niezdecydowany a co za tym idzie i ja ....
patrzac dzis na wyniki kilku SLów niezle bysmy wypadli , bo na 10 załóg w klasie czasy na 4 SLach w granicach 2-5 miejsca a tak porazka jak 150 ...... 8 miejsce w klasie na 10 załóg i 31 na 41 w generalce ....
oczywiscie jest niedosyt, ale dojechalismy do mety gdzie po SL3 myslelismy zeby sie wycofac ....
kolejne doswiadczenie zebrane i byla zabawa i Adrenalina hehehhe
dzieki barto za wsparcie - kocham cie
co do odcinków NAPRAWDE fajne wg mnie .... kazdy 1 lepszy od poprzedniego OPRÓCZ szkoły subaru mocno innej na placu niz na papierze, ale reszta FAJNA - podobało mi sie