Anonymous - Wto 06 Lis, 2007 chyba zostane jednak przy gronie Marek23 - Wto 06 Lis, 2007 Ja wiem jak w usa imprezy wygladaja... Chłopie, już wiem czemu nie wierzysz w monogamie, to chyba jedyny motywa kiedy żałuję, że wybrałem sport, a nie studia.Bad-i - Wto 06 Lis, 2007
Marek23 napisał/a:
Ja wiem jak w usa imprezy wygladaja... Chłopie, już wiem czemu nie wierzysz w monogamie, to chyba jedyny motywa kiedy żałuję, że wybrałem sport, a nie studia.
- ja mialem to i to (sport i studia oczywiście )gaugan - Wto 06 Lis, 2007 siedzialem 3 tygi na LMU w L.A , pamietam z tego tydzien, bylo qrwa jak American Pie, beer pong i te klimaty Rudello - Wto 06 Lis, 2007 facebook jest dobrym wyszukiwaczem zagranicznych dawnych znajomych...
np.
ale na polske to grono wystarczy Jakarti - Śro 07 Lis, 2007 heheh ja jestem )
dla mnie to jest takie midzynarodowe grono... to nasze jest tylko w granicach kraju..
Kuba Ignaczak - gdyby ktos szukal Jakarti - Sob 17 Lis, 2007 na chwile odswieze bo:
nie rozumiem dlaczego jesli ktos odniesie sukces.. to od razu wyzywaja go od diablow i oskarzaja o to, ze sciaga ludzi na zla droge.. jak ktos uzaleznia sie od czegos to nie jest to wina producentow papierosow, alkoholu czy tworcow strony internetowej.. nikt nie kaze tym ludziom tam siedziec.. nie nawidze takich tekstow i mowie Wam o tym bo mnie to poruszylo
jest tam fragment o tym jak panna "odkryla" swojego bylego.. kurwa, a po co go szukala skoro nie chce o nim pamietac.. chore, chore, chore.. aaaa i to wina tego chlopaka, ze rzucil walnieta babe i jest szczesliwy..OSKAR - Sob 17 Lis, 2007 dobre dobre.
dzisiaj czytalem o tym:0