ziom wpadaj do mnie, wyjedziemy na jakas przelecz, zalozymy Ci jakis stroj i dajesz! Vlodarsky - Wto 28 Sie, 2007 k-mart to jakiś bardziej powszechnie uprawiany sport jest ?k-mart - Wto 28 Sie, 2007
Vlodarsky napisał/a:
k-mart to jakiś bardziej powszechnie uprawiany sport jest ?
do tej pory nie spotkalem nikogo na drodze kto poruszal by sie w ten sposob
Widzialem gdzies podobny filmik, jakas inna przelecz, na rowerze na tylnym kole caly czas w dol Vlodarsky - Wto 28 Sie, 2007 ja kiedyś rower połamałem zjeżdżając z góry i nie wyrabiając sie na zakręcie... drzewo...
ale taki zjazd w tym kostiume jest super. Trzeba ogarnąć jak się skręca. Fajnestrick - Wto 28 Sie, 2007 A jak sie hamuje to już ogarniać nie trzeba? k-mart - Wto 28 Sie, 2007 ja to bym wolal taka przelecz zrobic na go-karcie, 250cc Vlodarsky - Wto 28 Sie, 2007 musisz czepiać się szczegółów ? liczy się zabawa... hamowanie to już koniec zabawy.strick - Wto 28 Sie, 2007
Vlodarsky napisał/a:
hamowanie to już koniec zabawy.
No fakt Michał - Wto 28 Sie, 2007 co to za kawałek leci na filmiku ??saxorulez - Wto 28 Sie, 2007 U2 - jakis.. fajny bardzocarlose - Wto 28 Sie, 2007 ciekawe jakby sobie poradził na naszych polskich drogach, tak zgórka gdzie koło zapokanego strick - Wto 28 Sie, 2007 Wtedy by pewnei ubrał strój terenowy Misiek_lbn - Wto 28 Sie, 2007 potrącił by kota jakiegoś albo kurczaka, i by mu się odechciało Marek23 - Śro 29 Sie, 2007
Cytat:
ja to bym wolal taka przelecz zrobic na go-karcie, 250cc
W dół!!! Ziom, jesli byłbys to w stanie psychicznie ogarnąć, to restepka. Ale pomysł przedni...