kurwa nie róbcie burdelu.Anonymous - Czw 23 Sie, 2007
KonradMK napisał/a:
:D
motyla noga nie róbcie burdelu.
Kondziu w burdelu jest porzadek :556:KonradMK - Czw 23 Sie, 2007 a czy ja gdzieś napisałem coś o nieporządku? po prostu nie rób burdelu lenny - Czw 23 Sie, 2007 wyuczony zarządzenie zasobami ludzkimi
wykonywany: broker nieruchomosci komercyjnychPiTT - Czw 23 Sie, 2007 Wyuczone: Marketing i zarządzanie - temat pracy dyplomowej: Reklama i handel w internecie
Wykonywane: Mediaplanner & Buyer - (planowanie i zakup powierzchni reklamowej w internecie) - tak się jakoś śmiesznie złożyło , ale wcześniej po studiach przez 2 lata pracowałem jako inspektor (dział administracji) w służbie zdrowia Vlodarsky - Czw 23 Sie, 2007 Technik-mechanik (ten który mówi otwór a nie dziura i ten który mówi chłodnica powietrza a nie intercooler czyli nie dziecko neostrady)
wykonuje : pracuję u Tatki więc jestem pełnomocnikiem do ISO, szefem serwisu, magazynierem, czasem nawet sprzątaczką... w czasie urlopu mojego taty jestem moim tatą a w czasie mojego urlopu jestem telefonistką bo ciągle ktoś do mnie dzwoni...
Mam pewne marzenia ale dopóki robię AXa nic nie zamierzam zmieniać (poza pensją oczywiście)Anonymous - Czw 23 Sie, 2007 teraz na III rok dziennikarstwa... w tej dziedzinie pracuję od listopada 2006Anonymous - Czw 23 Sie, 2007 a ja studiuje finanse i bankowosc...
a jak narazie jestem asystentka dzialu... (a nie prezesa ) i mi sie bardzo podoba
Chociaz kureczka dzisiaj mialam straszny dzien.
Docelowo mam inne plany zawodowe zwiazane z moja 2ga szkola- bardziej ambitne michool_vt - Czw 23 Sie, 2007 встреча
liznąłem troche rosyjskiego wiec odpowiem poprawnie na pytanie
Меня зовут Michał Kowaczewski
mój zawód: student
studia magisterskie na WIL (wydział inżynierii lądowej)
na PK (politechnika krakowska)
kierunek: budownictwo
specjalnosc: DUA ( drogi, ulice , autostrady)Gotti - Czw 23 Sie, 2007 Student - prawa Maciek - Czw 23 Sie, 2007 A ja sprzedaje różne śmieszne i mniej śmieszne rzeczy na straganie z częściami samochodowymi
A Wyuczony to Technik Mechanik (Budowa Płatowców)dzik - Czw 23 Sie, 2007 zawod wyczony technik elektryk, nie skonczony informatyk
pracuje jako pokrecony admin i zarzadzam stadem kilku informatykow
obecnie wymyslam i wdrazam technologie jak zrobic w minute to co innym zajmuje godzine
a branza firmy to najwieksze w PL DTPanjas - Czw 23 Sie, 2007 zawód wyuczony:
po pierwsze: pedagog (edukacja dorosłych) na UW
po drugie: zarządzanie zasobami pracy (podyplomowe) SGH
po trzecie: zarządzanie projektami (podyplomowe) też SGH
plus kilka innych drobiazgów - np. rozpoczęte studia doktoranckie na SGH (ale chyba nigdy ich nie skończę z braku czasu).
Na razie, do końca października pracuję jako Naczelnik Wydziału Komunikacji Internetowej (brzmi dumnie ) w NBP. Ale już rzuciłem papierami i wychodzę z tego bałaganu... Trochę mi szkoda, bo robiłem tu kupę fajnych projektów - kierowałem m.in. Portalem Edukacji Ekonomicznej www.NBPortal.pl, stroną www.nbp.pl, robiłem intranet bankowy, wydawałem wewnętrzne czasopismo - miesięcznik pracowników NBP. Organizowałem różnego rodzaju eventy, Dni Otwarte banku, programy TV, specjalne serwisy internetowe... Ale bank się bardzo zmienił ostatnimi czasy i nie bardzo mam chęć dalej tam tkwić.
Postanowiłem robić mniej więcej to samo (edukacja połączona z PR), częściowo z tymi samymi ludźmi ale poza bankiem... Ale powiem szczerze, mam coraz więcej wątpliwości i dziś zacząłem się wahać czy warto. Czy ryzyko nie jest za duże. Dziś dostaliśmy kolejny kontrakt i żeby to ogarnąć musielibyśmy zatrudniać przynajmniej 6 osób na pełny etat i kolejnych kilka "z doskoku" - na jakieś umowy zlecenia, umowy o dzieło... Nie wiem czy to nie za duża odpowiedzialność - mieć na swoim karku tyle osób (inaczej było w banku, bo nie musiałem płacić zespołowi ze swojej kieszeni...)
Może lepiej dalej pracować gdzieś na etacie i mieć wszystko w dupie?
Wystarczy tych zwierzeń Mam straszną zagwozdkę, ale muszę sam ją przetrawić... To nie jest takie łatwe jak mogłoby się wydawać.Anonymous - Czw 23 Sie, 2007 Student- Administracja Unii Europejskiej
i tyle narazie. 206 Gti - Czw 23 Sie, 2007 Aplikant Adwokacki