w klubie bylem. posz trendy dzezi i w ogole kul. Muza taka sobie, panny niczego sobie. Driny drogie - 30qrwCHFow! ale nie zaluje bo... budowane na bazie =WYBOROWEJ! :diabelek: :diabelek: :diabelek:
jak u mamy :)Michał - Śro 01 Sie, 2007 hehehehehehehehhehehe
niezleMichał - Śro 01 Sie, 2007 a ja dla ciebie MOZE będe miał dobrą wiadomość w czwartek anjas - Śro 01 Sie, 2007
Michał napisał/a:
a ja dla ciebie MOZE będe miał dobrą wiadomość w czwartek
jesteś w ciąży??? KonradMK - Śro 01 Sie, 2007 mówi się "przy nadziei" gaugan - Pon 06 Sie, 2007 przelatywalem piotrus wczoraj nad Twoja nowa chalupa o 17. byles?
pozniej wkleje zdjecie
ciaok-mart - Pon 06 Sie, 2007 hehe no w genewie dyplomatow i arbuzow nie brakuje, stad te fury.
Jak tylko bede u siebie we fribourgu to sie do Ciebie odezwe Piotrek, zrobimy micro-spota gaugan - Wto 07 Sie, 2007
Shot at 2007-08-06Anonymous - Wto 07 Sie, 2007 stary ty jestes jakims lotniczym?
ps. pewnie to zdjecie bokiem sie wszystkim kojarzy... gaugan - Wto 07 Sie, 2007 troche taa
pzdrsaxorulez - Wto 07 Sie, 2007
JIMEK napisał/a:
stary ty jestes jakims lotniczym?
jest jedynym Polakiem który w czasie lotu dokonuje napraw po zewnętrznej stronie samolotu, ma ręce sprawne jak gekon, a umysł kaszpirowskiego, dodatkowo pstryka zdjecia jak Guzowaty a pilotuje w wolnych chwilach jak Żwirko i Wigura Anonymous - Wto 07 Sie, 2007 pamietasz Sainta ktory byl na forum? - czerwone cabrio mk1? nie ma go juz bo wyjebal do tampy do szkoly pilotow anjas - Wto 07 Sie, 2007 jak się nazywa mieszkaniec Tampy? Tampon??? :566:saxorulez - Wto 07 Sie, 2007
anjas napisał/a:
jak się nazywa mieszkaniec Tampy? Tampon???
Tamplariusz ???Anonymous - Wto 07 Sie, 2007 Poontang heheh tak mi sie skojarzylo