Anonymous - Śro 25 Lip, 2007 JASTRZEBIA GÓRA a w niej Bar Heineken (najlepsze drinki na swiecie) , całkiem fajna diskoteka NOC, no i zawsze do Ary mozesz bryknac ...
DĘBKI najpieknieszja plaza w Polsce wg mnie, a teraz jeszcze postawili tam palmy i jest BOSKOCHRZANEK - Śro 25 Lip, 2007 Marcel: Where is fucking Dębki ???
Nie slyszalem a brzmi zacnie.
Kondziu: Być w 3miescie to jednak nie to samo co być nad morzem.
Baltyk to baltyk, a zatoka gdanska to zatoka gdanska
:564:Anonymous - Śro 25 Lip, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Marcel: Where is FcuK Dębki ???
Nie slyszalem a brzmi zacnie.
ktos kiedys spiewał "... sopocka plaza, syfem zaraza...", to dalej prawda? KonradMK - Śro 25 Lip, 2007 kurwa! szukam jakiegoś fajnego pensjonatu poniżej 500 zł za dobę od osoby i nichuja! Sopot chyba faktycznie nie pasuje do wypoczynku na łonie natury. Ale co w takim razie? Jastrzębia? szukam dalej...Bad-i - Śro 25 Lip, 2007
KonradMK napisał/a:
motyla noga! szukam jakiegoś fajnego pensjonatu poniżej 500 zł za dobę od osoby i o jejku jejku!!!! Sopot chyba faktycznie nie pasuje do wypoczynku na łonie natury. Ale co w takim razie? Jastrzębia? szukam dalej...
W Jastrzebiej masz kilka fajnych w tej cenie: Palacyk na Wzgorzu, Faleza itd...
P.S. do Falezy z chęcia sie wybiore razem z toba (wezme swoja partnerką oczywiscie)CHRZANEK - Śro 25 Lip, 2007
KonradMK napisał/a:
szukam jakiegoś fajnego pensjonatu poniżej 500 zł za dobę od osoby
No to grubo sie bawisz kondziu.
Za 500pln to nawet w grandzie powinno styknąć...Bad-i - Śro 25 Lip, 2007 500 za dobe od osoby - takiego pensjonatu nad polskim morzem nie znajdziesz. Ja slyszalem tylko o jednym gdzie syn mojego szefa pojechal z dupka i zaplacil 2.400 za dobe (ale tam to juz chyba wszystko bylo wliczone)CHRZANEK - Śro 25 Lip, 2007 Kurcze dawno nie bylem nad morzem, ale jeżeli 500pln na dobe jest malo, to chyba nie stać mnie na wczasy Anonymous - Śro 25 Lip, 2007 w Jastrzebiej polecam +48 510 47 81 50 Pensjonat Krystyna :556: ok 400m od morze ok 220m od Heinekena ok 250m od Ary ok 800m od Nocy
koszta ok 80zł od osobypcs - Śro 25 Lip, 2007
Bad-i napisał/a:
500 za dobe od osoby - takiego pensjonatu nad polskim morzem nie znajdziesz. Ja slyszalem tylko o jednym gdzie syn mojego szefa pojechal z dupka i zaplacil 2.400 za dobe (ale tam to juz chyba wszystko bylo wliczone)
chyba w cenie byla dupka, choc i tak powinno mniej wyjsc ...
ogolnie wybrzeze poza jurata i sopotem jest tanie. Sopot to inna skala, grand po odnowieniu (ponoc tak sobie) chodzi po 800zl, w zeszlym roku w sierpniu szukalem raz noclegu rono lub ponizej 500zl i nic, wsio zabukowane ... z wyjatkiem jednego - WDW
WDW sie wszyscy boja bo raz ze wojsko, dwa ze nie swiadomi ze swiadcza uslugi hotelowe. Najlepszy dom z WDW to Imperial, 50m od plazy, 200m od molo ceny od 220zl pokoj (to naprawde darmo przy konkurencji). Ale sopot to nie na romantyczny wieczor, tylko na meski wypad (bylem z weekend na kawalerskim i ....).
Na romantic z kobietami to bym sie do Debek wybral raczej. W Jastrzebiej mnie draznia kolonie, dzieciaki etc... ale drink bar rewelacja. Noc tez spoko tylko zwykle pusto.
Ja sie wybieram nad morze z kobieta (chyba na hel gdzies) 6-10 albo 13-17 sierpnia. Jakby ktos tak tez planowal urlop to dajcie znac. Drugi z wymienionych tygodni przeznaczam na lowienie ryb na mazurach, jakby ktos reflektowal to tez dajcie znac.Anonymous - Śro 25 Lip, 2007
pcs napisał/a:
WDW sie wszyscy boja bo raz ze wojsko, dwa ze nie swiadomi ze swiadcza uslugi hotelowe. Najlepszy dom z WDW to Imperial, 50m od plazy, 200m od molo ceny od 220zl pokoj (to naprawde darmo przy konkurencji). Ale sopot to nie na romantyczny wieczor, tylko na meski wypad (bylem z weekend na kawalerskim i ....).
własnie jak wbilismy sie w 9os busa spalismy w WDW i było ziomowo :562: tylko pani wyrzucila nas do tego zameczku ale tam tez trudno z miejscami w sezonie :555:KonradMK - Śro 25 Lip, 2007 Faleza wygląda super, ale chyba wolałbym wydać mniej na nocleg, obiadokolację zjeść na mieście a za resztę wypić butelkę szkockiej i pobujać się jakimś zdezelowanym kutrem jak tylko trochę powieje na morzu. nie wiem, muszę to przemyśleć hehe
Bad-i ty na 100% jedziesz do Falezy?Anonymous - Śro 25 Lip, 2007 :509: Kondziu g:fuckyou2 wszyscy :607: pomagali :509:KonradMK - Śro 25 Lip, 2007 ale nie wszyscy chapali