HH.ORG na Torze - a taka fajna dziewczonka w środku :D
Misiek_lbn - Śro 25 Lip, 2007 zrobie z fleszem, oślepie go i wygram
taka mała nieczysta zagrywka
kondziu to już druga rękawica Anonymous - Śro 25 Lip, 2007 Kodziu czy rekinek to twój wielbiciel g:fuckyou2KonradMK - Śro 25 Lip, 2007 lepiej mieć rekina w garści niż dzika na dachu
heheheAnonymous - Śro 25 Lip, 2007
KonradMK napisał/a:
lepiej mieć rekina w garści niż dzika na dachu
hehehe
oplułem monitor :580: :595: :DDDDDD dobre :528:Misiek_lbn - Śro 25 Lip, 2007 marcelku, twój post zajmuje mi cały ekran... Anonymous - Śro 25 Lip, 2007
sharxhunter napisał/a:
marcelku, twój post zajmuje mi cały ekran...
dobrze,ze nie twarz
Misiek_lbn - Śro 25 Lip, 2007 nie rób mi burdelu w moim jedynym temacie tutaj !!
z chęcią bym się pogonił moim wynalazkiem z twoich GTI lat 90...
i jak by mi twoje padło odelżone przez rdzę itp odjechało, to bym się wcale nie zdziwił :564:Anonymous - Śro 25 Lip, 2007 No niestety tylko na tyle cie stac :562:
Misiek_lbn - Śro 25 Lip, 2007 to jakaś aluzja że tylko klepie zza klawiatury
piątek WWA może być
ścigniemy się...Anonymous - Śro 25 Lip, 2007
sharxhunter napisał/a:
to jakaś aluzja że tylko klepie zza klawiatury
piątek WWA może być
ścigniemy się...
owszem .... zdejme dach w cabrio i zrobimy lans
ja juz czekam na starcie gdzie jestes :569:
Anonymous - Śro 25 Lip, 2007
sharxhunter napisał/a:
ścigniemy się...
jka tylko uruchomię swoje auto 1.4 88PS moge sie z toba scignac, ale jak chcesz 402,5m, tor, zwirowania, ulica co tylko chcesz - ja zawsze chetnie Misiek_lbn - Śro 25 Lip, 2007 zobaczę jak świnka skarbonka się będzie miała
i tak muszę w któryś piątek do kolegi pojechać, więc widzę że i z Tobą się spotkać można Anonymous - Śro 25 Lip, 2007
sharxhunter napisał/a:
zobaczę jak świnka skarbonka się będzie miała
i tak muszę w któryś piątek do kolegi pojechać, więc widzę że i z Tobą się spotkać można
w ten piatek napewno sie nie da bo stoi nie sie nie rusza obecnie .... ale w nast tyg moze sie ruszy - napewno bedziesz wiedział ..... wiec co 400metrów?Misiek_lbn - Śro 25 Lip, 2007 corsy jednak szkoda mi do ubijania po żużlach, więc chyba tak
ale to się zgadamy jeszcze :564:Anonymous - Śro 25 Lip, 2007
sharxhunter napisał/a:
corsy jednak szkoda mi do ubijania po żużlach, więc chyba tak
ale to się zgadamy jeszcze :564:
albo sie scigamy, albo odrazu skocz po krate piwa albo lepiej jack'a daniels'a