HydePark - Jaka fura do tworzacego pucharu hothatchy z lat 80tych?
Vlodarsky - Pią 13 Lip, 2007 w przyszłym roku w lublinie ja nie chce podziału na klasy... chcę walczyć ze wszystkimi w seryjnym AXie !!!!!dzik - Sob 14 Lip, 2007
pcs napisał/a:
przeciez mi nie chodzi o moc, tylko ze w R5 gtt ze wzgledu na brak odcinki i mozliwosc wystrojenia nie bedzie sie latwo po torze smigac. Mysle ze uno wystarczy te 120-130km zeby stawac do boju z r5 gte 1.816v
Wszystko zalezy od wielkosci turbo, jak chcemy smigac po Lublinie 150KM wystarczy i wazne jest zeby szedl z dolu, seryjne T2 w GTT i powinno byc 150KM i ciagnie z dolu.
Brak odcinki nie przeszkadza wlasnie, ja swoj silnik krecilem sporo ponad 7000rpm i zyl, jedni kreca 9000rpm
Na tor taki jak Lublin chyba sie lepiej sprawdzi NA, lepsza reakcja na gaz.
Nie moge sie doczekac swojej GTE, w seryjnym silniku dol byl w miare OK ale gory brak, nawet na Lublin troche malo mocy.
Lukasz, z tego co czytalem silnik z Punto jest duzo lepszy od tego z uniaka.Vlodarsky - Sob 14 Lip, 2007 mówisz o 1,3 turbo ? a w punto jest jaki ?Misiek_lbn - Sob 14 Lip, 2007 w punto seryjnie były tylko 1.4 turbo
w uno byly chyba 1.3 turboAnonymous - Sob 14 Lip, 2007 W uno też był 1.4 w drugiej fazie -link . A jeśli chodzi o silnik renault C1J, to w moim r11 jedzie o dziwo od dołu.Jest inna cewka niż w r5 i sam silnik ma inne oznaczenie niż ten w piątce.Bart - Sob 14 Lip, 2007 silnik w uno turbo miał pierwotnie 1.3 litra pojemności i rozwijał 100KM, pod koniec produkcji uno dwójki pojawiła się wersja 1.4i.e. turbo racing, która miała 112KM, i była to ewolucja silnika 1.3.
W punto I silnik był z grubsza ten sam co w uno turbo racing, ale rozwijał już 133-136KM.Anonymous - Sob 14 Lip, 2007 Mozesz jakies info o tym pucharze dac ? Link jakis ? Jakie wymagania ad. sprzetu ? Koszty mniej wiecej etc ?k-mart - Sob 14 Lip, 2007 R5 1.9dci
Ciekawe jak to jezdzipcs - Sob 14 Lip, 2007
Ref napisał/a:
Mozesz jakies info o tym pucharze dac ? Link jakis ? Jakie wymagania ad. sprzetu ? Koszty mniej wiecej etc ?
)Loko - Nie 15 Lip, 2007
pcs napisał/a:
Ref napisał/a:
Mozesz jakies info o tym pucharze dac ? Link jakis ? Jakie wymagania ad. sprzetu ? Koszty mniej wiecej etc ?
)
k-mart - Pon 16 Lip, 2007
Loko napisał/a:
pcs napisał/a:
Ref napisał/a:
)
mi - Pon 16 Lip, 2007
k-mart napisał/a:
Loko napisał/a:
pcs napisał/a:
Ref napisał/a:
)
saxorulez - Pon 16 Lip, 2007
Ref napisał/a:
żeby nie było ze kultury nie ma to ja wyjaśnie
nie ma żadnego pucharu - tworzymy go na własne potrzebymi - Pon 16 Lip, 2007 dzifki, narkotyki, stare hothecze CHRZANEK - Pon 16 Lip, 2007