HydePark - TOPTEN czyli TOP10 największych spamerów HH.ORG
CHRZANEK - Czw 12 Lip, 2007 Marcel: Sharxhunter nie wylącza kompa, ma na stale wbite HH, więc statystyki rosną
Mi: Armatki rekina nie ogladalem. Ja wole takie z klas 1-3 mi - Czw 12 Lip, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Mi: Armatki rekina nie ogladalem. Ja wole takie z klas 1-3
ja też, a taką właśnie ma rekinek Janusz - Czw 12 Lip, 2007 Kurcze musze nad sobą popracować:P:P bo normaline w zadnej 10 niejestem... :559: :559:Anonymous - Czw 12 Lip, 2007 sharx rosnie na gwiazde przyznam sie ze jak sie pierwszy raz przyblakal co go przygarnelismy to tego nie widzialem oczyma wyobrazni. no offence. za nowy avatar i podpis az przez zeby zrobie tak :564:Anonymous - Czw 12 Lip, 2007 Saxowi trzeba pogratulować, jest nie do przebicia jak dotąd
Sharx na Idola, ja mówie że będzie szczytował na top10 do końca wakacji Misiek_lbn - Czw 12 Lip, 2007 skończcie, bo dotychczasowy luzak dizajner stajlu HH- Kondzio się obrazi...
i nie zapominajcie że i tak mu rzuciłem rękawice, i podjął wyzwanie... :562:
dzięki Jimek również za dobre słowo :564:M - Czw 12 Lip, 2007 Heheheheh Sharx oficjalną maskotką hh.org Misiek_lbn - Czw 12 Lip, 2007 zaproście na spota, to dopiero będzie
ale jak naklejki nie dostane, to nawet nie ruszam pupci z lbn :564:KonradMK - Pią 13 Lip, 2007
sharxhunter napisał/a:
skończcie, bo dotychczasowy luzak dizajner stajlu HH- Kondzio się obrazi...
spoko spoko, moje miejsce jest biezpieczne bo to nie na twój widok wszystkie matki robią ŁAŁ CHRZANEK - Pią 13 Lip, 2007
sharxhunter napisał/a:
skończcie, bo dotychczasowy luzak dizajner stajlu HH- Kondzio się obrazi...
Czuje skruche i wazeline Misiek_lbn - Pią 13 Lip, 2007 bo mi głupio że o mnie gadacie a Kondzio pewnie siedzi w kącie i chlipie...
ja tu świeżak stażem, a już nominowany na HH.org Star
ale ok, płakał nie będę Dariano - Pią 13 Lip, 2007 REkinowi jako najwiekszemu spamerowi forum proponuje wprowadzic ograniczenie w iloscsi max.10 postow na dobe. :DDDDDDMisiek_lbn - Pią 13 Lip, 2007 i do 3 godzin przebywania
znajde sposoby i na to, przyjęliście, to teraz się nie pozbędziecie Jakarti - Sob 14 Lip, 2007
sharxhunter napisał/a:
to teraz się nie pozbędziecie
chcesz sie zalozyc?! Misiek_lbn - Sob 14 Lip, 2007 nie wchodze w układy z władzami (i tak jestem nietykalny)
:564: