To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - JIMEK vs LENNY

carlose - Nie 13 Maj, 2007

no właśnie.. :570:
M - Nie 13 Maj, 2007

Ciekawe jak z konwersją do odb1 :) Czy jest mega duzo rzezby, patrzac po swapie na k20 moze byc :) immobiliser i koledzy :)
Prezesiak - Nie 13 Maj, 2007

a w tej hondacie nie ma takiej opcji?
M - Nie 13 Maj, 2007

ooo chyba zostane dilerem hondaty cos czuje :D :D
nox - Nie 13 Maj, 2007

od s200 ma procedure startu:)
CHRZANEK - Pon 14 Maj, 2007

Pięknie pięknie.

Pojedynek na szczycie.
Oba furacze są przekozak, gratki dla obu furmanów, sam również jestem zaskoczony, bo myslalem ze bedzie odwrotnie a tu taki surprise.

lenny - Pon 14 Maj, 2007

powiem szczerze, że ja tez bylem troche zaskoczony obrotem sprawy.
3 na 3 z zatrzymanego na koncu jedynki przy 8400rpm bylem juz wlasciwie dlugosc do przodu...

Jimek, byles na hamowni? sprawdales czy mapa nie siedzi ci od Ski zwyklej... o ile Ska moze być zwykla oczywiscie:]

Anonymous - Pon 14 Maj, 2007

Łojezus Jim ale zes sie rozpisał - normalnie małe opowiadanie z tego mozna by zrobic i dzieciakom do kołyski czytac :562:

ogolnie wielkie brawa . . .

K20 jest dla mnie SUPER silnikiem 4me i nawet przy wydechu, kolektorze i hondacie mozna DUUUUUUUUUZO :P

Anonymous - Sob 19 Maj, 2007

Marcel 08 napisał/a:
Łojezus Jim ale zes sie rozpisał - normalnie małe opowiadanie z tego mozna by zrobic i dzieciakom do kołyski czytac
to jest wlasnie wersja okrojona. Polecam inne moje kille na dalszych stronach jesli lubisz dobra literature :D

a co do tematu to jeszcze sie nie poddalem, mysle ze jeszcze powalcze, te starty mialem jakies masakryczne tamtego dnia... :566: Co nie zmienia faktu ze to byly pierwsze baciki od ponad roku chyba

Anonymous - Sob 19 Maj, 2007

za duzo jak dla mnie na 1 dzien, dzis sie nasłuchałem o przemysleniach kota :551:

ale powodzenia w walce :557:

lenny - Sob 19 Maj, 2007

JIMEK napisał/a:
ponad roku chyba

:) uuuu.... nawet nie wiedzialem... nakleilbym sobie miniaka skreślonego na boku auta... jak na mysliwcach angielskich :]