DeeS - Nie 29 Kwi, 2007 Wszystko okej ale poprosze bez tej galki
[ Dodano: Nie 29 Kwi, 2007 ]
A ile Wy mieliscie wkoncu w drugim przejezdzie ? Chcialbym sobie porownac.Vlodarsky - Nie 29 Kwi, 2007 ja z tego co pamiętam to :
1) 1:11:XX
2) 1:08:XX
i już więcej nie będe pił w noc przed upalaniem...grzech - Nie 29 Kwi, 2007
DeeS napisał/a:
2:13.04
1 lap - 1:07.98
2 lap - 1:05.06
Dess, to ja w nastepnym tygodniu odbieram auto i od razu uderzam do Lublina do Ciebie na korki PiTT - Nie 29 Kwi, 2007
Vlodarsky napisał/a:
to następnym razem zrobimy tak :
Przyjade wcześniej i mi przekażesz troche wskazówek jak lepiej pojechać a w nagrode Konrad zrobi Ci gałke.
OK ?
P.S. Tylko musisz mieć szeroko uda bo konrad nosi cygańskie kolczyki z mosiądzu niestety
jak to się mawia:
"lubi ssać pęto i cygańskie korale"Vlodarsky - Nie 29 Kwi, 2007
PiTT napisał/a:
jak to się mawia:
"lubi ssać pęto i cygańskie korale"
czyli jak odwdzięczył Ci się za podwózkę ? Anonymous - Nie 29 Kwi, 2007 Lukasz chyba bedzie mial czasy. ogolnie przejadow bylo 3-4 czasem wiecej. wiele osob jechalo 1 okrazenie 1 raz w zyciu na torze (np.ja, chyba barto, freeman) potem byly juz tylko lepsze czasyVlodarsky - Nie 29 Kwi, 2007
JIMEK napisał/a:
potem byly juz tylko lepsze czasy
ta... faktycznie DeeS - Nie 29 Kwi, 2007 Mam wasze zdjecia jest ich okolo 300
czesc juz pomniejszylem i teraz tak nie malowalem tablic . Czy przeszkadza wam to ? Czy moge smialo zamiescic ?BaRtO_206GT - Nie 29 Kwi, 2007
JIMEK napisał/a:
wiele osob jechalo 1 okrazenie 1 raz w zyciu na torze (np.ja, chyba barto, freeman) potem byly juz tylko lepsze czasy
ja jechalem pierwszy raz w zyciu!!! pierwszy przejaz 1.10 i 1.06 potem bylo juz tylko lepiej Jakarti - Nie 29 Kwi, 2007 pierwszy raz jechalem i ja i jestem mega zadowolony.. myslalem, ze nie bedzie z tego nic ciekawego ale to co Punciak zrobil przeroslo moje oczekiwania.. pamietam tylko dwa swoje czasy:
1. najlepsze okrazenie - 1.06.90
2. 2 okrazenia - 2.16. 76
chyba sie nie pomylilem.. jesli chodzi o tor to po prostu poezja.. cudownie. musze tez dodac, ze nie wiem co by sie musialo stac ale nie kupie innych opon od GY F1. sa praktycznie nie ruszone.. boczki troszke zeszly ale to chyba dlatego, ze na poczatku mialem za malo powietrza.. pozniej juz bylo idealnie. jestem ARCYszczesliwy
bylem pierwszy raz na torze.. pierwszy.Dariano - Nie 29 Kwi, 2007 Dees JaK chces zamiescic u nas zdjecia to moga byc z tablicami bo tu i tak tylko klubowicze i przyjaciele maja wglad jak tamten twoj ziom ma zamiar wstawiac to gdziekolwiek indzej to na pokazywanie zdjec z tablicami sie nie zgadzam mozesz mu to przekazacAnonymous - Nie 29 Kwi, 2007 tylko pozazdrościć, ale moze uda mi się jezeli bedzie taka mozliwosc nastepnym razem dolaczyc sie do was nowym autem :562: malo "torowym" ale bardziej niz Cabby BaRtO_206GT - Nie 29 Kwi, 2007
Jakarti napisał/a:
pamietam tylko dwa swoje czasy:
1. najlepsze okrazenie - 1.06.90
2. 2 okrazenia - 1.16. 76
2.16.76 ziooom!!! :564: ja tez jestem pod wrazeniem punciaka!!! bo wykrecil super super super czasy!!!
Jesli chodzi o jazde po torze to ja jestem pod MEGA wrazeniem jazdy Darka!! Zajebiscie ogarnia samochod i naprawde wie co robi!! RESPECT!! :564:Jakarti - Nie 29 Kwi, 2007 poprawione.
jeszcze az tak szybki nie jestem DeeS - Nie 29 Kwi, 2007 w takim razie prosze.
Ostatnie 4 mojego autorstwa !
Teraz tak:
Zdjecia sa prosto z apaartu . Wybralem tak zeby kazdy mial po dwie powiedzmy.
Jak ktos chce w wiekszej rozdzielczosci niech pisze.
Jak ktos chce swoje fotki niech rowniez pisze do mnie na priv lub gg: 3382669 to powysylam.