KonradMK - Pon 02 Kwi, 2007 bardzo mi się to nie podoba, ale... zapisałem się na forum megane coupe, może pomogąJakarti - Pon 02 Kwi, 2007 fajne autko i bardzo milo sie jezdzi. mialem kiedys okazje sie tym przejechac i hmm.. takie delikatne w prowadzeniu bardzo mile. no i wyglada tez nie najgorzej ale czy Ty Kondziu bedziesz w nim dobrze wygladal??KonradMK - Pon 02 Kwi, 2007 łooooojooooooooo :549:
fajne autko i bardzo milo sie jezdzi. mialem kiedys okazje sie tym przejechac i hmm.. takie delikatne w prowadzeniu bardzo mile. no i wyglada tez nie najgorzej ale czy Ty Kondziu bedziesz w nim dobrze wygladal??
no właśnie, czy nie ucierpi na tym moja niemieckim tuningiem podszyta duma? Misiek_lbn - Pon 02 Kwi, 2007 moim zdaniem w megance sporo mniej miejsca niż w corsie... jak jeżdżę nią, to czuje się jakiś taki przytłoczony ... i widoczność do tyłu kiepska
a na megane coupe forum chłopaki powiedzą Ci chyba wszystko co powinieneś wiedzieć, albo i więcej FreeMan - Pon 02 Kwi, 2007
fajne autko i bardzo milo sie jezdzi. mialem kiedys okazje sie tym przejechac i hmm.. takie delikatne w prowadzeniu bardzo mile. no i wyglada tez nie najgorzej ale czy Ty Kondziu bedziesz w nim dobrze wygladal??
no właśnie, czy nie ucierpi na tym moja niemieckim tuningiem podszyta duma?
ten samochod jest do sprzedania od roku. Cena jest o polowe mniejsza niz na poczatku...
teraz jest sens sie nia zainteresowac.KonradMK - Wto 03 Kwi, 2007 szczerze to mam chętkę ale jak znam życie rozpieprzy się jak dojadę do domu a tyle tam badziewia że czego się nie dotknąć to 1000 zeta w plecy i kupa nerwów. nie wiem. boję się Misiek_lbn - Wto 03 Kwi, 2007 dont łory, bi hapi
ale ja bym coś innego jednak poszukał... i nie wiem czy miałeś skórę w samochodzie, ale dla mnie to bardziej - niż +
owszem wygląda i luksus... ale zima i lato to tak sobie pcs - Wto 03 Kwi, 2007 ta megane wygalda zupenie porzadnie .. zastanawia mnie tylko skad wzieli skrzynie, ktora sie nie rozpadla ..?
I zastanow sie nad clio sportem, bo w megane coupe faktycznie nie ma wiecej miejsca (z tylu tylko takie dwie niecki).saxorulez - Wto 03 Kwi, 2007 Kondziu - szukaj zdrowego sporta, jak Marek23 - zapewne najszybciej znajdziesz go zagramanica... stosunek cany do wypasu i osiagów jest nie do przebicia.KonradMK - Wto 03 Kwi, 2007 echhh tyle że megi jest ładniejsza...Dariano - Wto 03 Kwi, 2007 Nie przesadzaj szukaj clio sporta :564:KonradMK - Wto 03 Kwi, 2007 ok ale tylko czarnego na białych felach Dariano - Wto 03 Kwi, 2007 No wiadomo ze czarnego DAnonymous - Wto 03 Kwi, 2007 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2472279
tylko kolor czarny KonradMK - Wto 03 Kwi, 2007 fajny ale za drogi