Misiek_lbn - Pon 02 Kwi, 2007 a jak komuś się czytać nie chcę, to podpowiem, że wygrał wasz chyba ulubiony Hatch ale kto, to już wyczytajcie Niemy - Pon 02 Kwi, 2007 wygral Adrian Czuchaj i to byl jedyny VTS
Dees to ty?Misiek_lbn - Pon 02 Kwi, 2007 to łon to łon :564:DeeS - Pon 02 Kwi, 2007
Cytat:
wygral Adrian Czuchaj i to byl jedyny VTS
Dees to ty?
Tak to ja
[ Dodano: Pon 02 Kwi, 2007 ]
Dodam od siebie ze od 2-5 miejsca to sliki.CHRZANEK - Pon 02 Kwi, 2007 Czy wy tam bez kasków jeżdziliscie ??DeeS - Pon 02 Kwi, 2007 tak bo to byl mini sprint. A na minisprintach(mini maxach) kask nie jest wymagany.
Na kjsach kask obowiazkowy.michool_vt - Pon 02 Kwi, 2007 DeeS gratulacje
jak z przyczepnością jest na torze? jaka opone miałes?DeeS - Pon 02 Kwi, 2007 Dzieki .
Oponka z przodu Toyo T1-S (nie jestem zachwycony ta opona) a z tylu Marangoni Zeta Linea (swietna opona, !!! Polecam)
Generalnie jeszcze nie jest tak przyczepnie jest troche syfu ale jzu trenuja gokartami wiec powoli zostawiaja gume.
Nie moge doczekac sie spotu ;]Niemy - Pon 02 Kwi, 2007 gratulacje DeeS!
to juz widac na kogo trzeba uwazac na spocie
masz szczescie ze ja nie startuje bo skopalbym Ci dupsko Anonymous - Pon 02 Kwi, 2007 kondziu i lagadula glodnemu chleb na mysli Anonymous - Pon 02 Kwi, 2007 Gdzie w Lublinie to bylo ?? jako obywatel sciany wschodniej z dziada pradziada zastanawiam sie gdzie w Lbl jest taka miejscowka. Czyżby nad zalewem?
Co do słifta to bardzo fajne autko, chybia jako pierwsze ukradło pomysl na dach od Mini.DeeS - Pon 02 Kwi, 2007
Hulaj napisał/a:
Gdzie w Lublinie to bylo ?? jako obywatel sciany wschodniej z dziada pradziada zastanawiam sie gdzie w Lbl jest taka miejscowka. Czyżby nad zalewem?
W Lublinie na torze zemborzyckim. Dokladnie kolo zalewu.