Anonymous - Pon 26 Mar, 2007 "Albo Swift.... albo nic"
Taki slogan reklamowy maja gaugan - Pon 26 Mar, 2007 4x4 i sport nie wchodza w gre ze wzgledu na spalanie. ma byc do miasta, econo jak najbardziej
obydwa mamy od reki.
ja tez jestem raczej za swiftem. latam teraz po przeroznych forach europejskich i czytam o usterkowosci itd...
HH is for SWIFT :564: to juz wiem... thx!OSKAR - Pon 26 Mar, 2007 no to nie ma co gadac tylko swift i koniec.
klamka zapadla.bynajmniej tam my tu myslimy:)dzik - Pon 26 Mar, 2007 Swift, bezapelacyjnie.
Zapewne bedzie tez tanszy w lepszym wypasie.Anonymous - Pon 26 Mar, 2007 mi tez podoba sie bardziej swift,
ale
swift jest skladany na wegrzech i z jakoscia roznie bywa poczytaj sobie na jakims forum zlosnika czy cus o uzytkownikach,
toya natomiast francja tez nie lepiej
niby normy jakosciowe trzymaja ale roznie to bywa
yarisy sa udanymi modelami stare jak i nowe, ja mam yarka 2lata i nic,
moj starszy mial zanim mu ukradli i nic sie nie dzialo, teraz ma nowego 1.3 i jest bardziej wolasty od poprzedniego ale nic sie nie dzieje
natomiast bezapelacyjnie yaris nowy jest wiekszy od swifta i ma lepiej rozkladana kanape, regulacje kata itd wiekszy bagaznik ale siedzi sie wysoko jak na taborecie ,,
uzytkowo bral bym yarka i ze wgledu na lepszy serwis , gabaryty i latwiejsza sprzedaz , mniejsza utrate wartosci
ale dizajnersko swift jest fajniejszy gaugan - Sob 28 Kwi, 2007 no i jest Yaris. decyzje ulatwil faaatalny serwis i salon sprzedazy Suzuki. 0 upustu, 0 opcji, tylko to co na placu, a jak chcesz cokolwiek ponad to co maja to 3-4 miechy czekania.
za nizsza cene dostalismy lepiej wyposazonego Yarisa, Maja szczesliwa, ja tez bo dzisiaj ekomicznie dojade na hel :564: dzieki ziomy za pomoc
pzdrAnonymous - Sob 28 Kwi, 2007 niech dobrze sluzy
1.3 silniczek?gaugan - Sob 28 Kwi, 2007 yes sir, 1.3 bardzo odpowiedni do tego auta sie wydaje
fajna wersja, GOLD czy jakos tak
pzdrAnonymous - Sob 28 Kwi, 2007 szkoda ze nie ma wersji 1.5 , w kanadzie sa takie, lepiej by jezdzil ale 1.3 daje rade choc w poprzedniej lzejszej wersji sprawdzal sie lepiej,