To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - dlaczego nie ma mojego puga w pimpie?

szymlorek - Wto 20 Mar, 2007

Ziom to ja wklejałem fotki tej Corsy nawet w "najładniejszych fotkach" i mimo że kocham poprostu takie hardcorowe pojazdy to myśle że chcąc mieć auto w którym nie będą parować szyby i nie będzie mega zimno powinieneś zostawić deske i ogrewanie, reszte kabiny odmalować w kolor auta i ogołocić ze wszystkiego. Ważne żeby robić to z głową żeby uzyskać taki efekt jak w corsie a nie efekt śmietnika w gołych blachach a wbrew pozorom nie jest to takie proste. Ale myśle że deska jest potrzebna, dla smaku i użyteczności możesz ją (wyflockować - poflockować?) <--wybierz poprawną formę :D w każdym razie wiesz o co mi chodzi ;)
nox - Wto 20 Mar, 2007

też myśle ze taki zestaw sama deska w flokku albo zrobiona z carbonu :D plus kubeł/kubły wszystkie blachy w lakier :) było by EXXTRA:D
mi - Śro 21 Mar, 2007

ha! Miękniecie! Może to i racja - jak się dowiedziałem bez nawiewu nawet z głupiego kjsu by mnie wyrzucili... Poza tym już wcześniej nie miałem połowy deski (dolnej połowy konkretnie - tej ze schowkiem, widać na fotce sprzed rozbiórki), może faktycznie wystarczy? Na maksa fajnej "czystości" z corsy i tak bym nie uzyskał w ciemnym samochodzie...
Misiek_lbn - Śro 21 Mar, 2007

ile można zyskać kg na takim odciążeniu :?: orientacyjnie... i o ile to poprawia osiągi :?: :)
saxorulez - Śro 21 Mar, 2007

mi - widze ze masz już jakieś zdjecia, z autem cos sie dzieje takze załóż to w PIMPIE proszę.