Anonymous - Śro 07 Mar, 2007 czesto jade do pracy za taką czarną Corsą C Gsi,ale jakis lamus w okularach na Lenona boi sie nawet wyprzedzacM - Śro 07 Mar, 2007
JIMEK napisał/a:
ja jak startuje na maxa to tak zeby mi nie spadlo ponizej 3k wyciagam go na polsprzegle. Bo strzelac nawet z 3 to u mnie = ulubione zajecie eMa -> palenie lacza
Ej Jimmi nie upodlaj mnie... ja nie pale lacza brzydze się tym... mi sie sprzeglo slizga ziom! sprzeglo!Loko - Śro 07 Mar, 2007 Czyli to nie lacz sie jara, tylko palisz sprzęgło aż sie kurzy ? M - Śro 07 Mar, 2007
Loko napisał/a:
Czyli to nie lacz sie jara, tylko palisz sprzęgło aż sie kurzy ?
Slizga sie i nie wk.urwiajcie mnie juz prosze :569: :565:nox - Śro 07 Mar, 2007 podjezdza pod warszawskie disco wyrywać lahony na palące sprzęgło dzik - Czw 08 Mar, 2007 Nie ma zlotego srodka na start, obroty z ktorych ruszam zaleza tez od nawierzchni.
Ja startuje z okolic 5000rpm na dobrym asfalcie pale kapcia, ale staram sie wyczuc kiedy jest dobry moment by troche gazu ujac aby zlapac przyczepnosc. Nie strzelam ze sprzegla.
Staram sie tak zlapac przyczepnosc by miec 5000rpm, jak miele to mam 7000rpm.Vlodarsky - Czw 08 Mar, 2007
dzik napisał/a:
Nie ma zlotego srodka na start, obroty z ktorych ruszam zaleza tez od nawierzchni.
Ja startuje z okolic 5000rpm na dobrym asfalcie pale kapcia, ale staram sie wyczuc kiedy jest dobry moment by troche gazu ujac aby zlapac przyczepnosc. Nie strzelam ze sprzegla.
Staram sie tak zlapac przyczepnosc by miec 5000rpm, jak miele to mam 7000rpm.
mój najlepszy start był z 5200...Marek23 - Czw 08 Mar, 2007 Dzik :564: I dokładnie tak wygląda idealny start... Dobrze napisane, robię dokładnie tak samo.KonradMK - Czw 08 Mar, 2007
Vlodarsky napisał/a:
dzik napisał/a:
Nie ma zlotego srodka na start, obroty z ktorych ruszam zaleza tez od nawierzchni.
Staram sie tak zlapac przyczepnosc by miec 5000rpm, jak miele to mam 7000rpm.
mój najlepszy start był z 5200...
jak bardzo mieli a nie chcesz tracić z obrotów to wsadź szereszgo laczka i po bóluBad-i - Czw 08 Mar, 2007 a dla mnie najlepszy start to taki ktory pozwoli mi wyprzedzic tego obok mnie strick - Czw 08 Mar, 2007
Bad-i napisał/a:
a dla mnie najlepszy start to taki ktory pozwoli mi wyprzedzic tego obok mnie
Czyli najlepiej jak przeciwnik na wstecznym bedzie jechał Dariano - Czw 08 Mar, 2007 Ja nie przekraczam 3000 wszysko kwestia przyczepnosci asfaltu.Anonymous - Pią 09 Mar, 2007 wczoraj ruszalem na zimowkach z 2000 i musialem ujmowac gazu, bo autko stalo...wszystko zalezy od przebiegu momentu/mocy i umiejetnosci, raz na 20 uda mi sie zrobic idealny start, a reszta to mielenie...taka dola mocnego FWD...u mnie idealny start to 2500-2700, pozniej to juz szkoda opon i sprzegla Michał - Pią 09 Mar, 2007 9000 tys i but. Przednie koła mi sie podnoszą na 1.5 metra i nic nie widze wtedy, ale spoko, na naszej miejscówce jest pole na prawo wiec jedynie pejzaż mi grozi.M - Pią 09 Mar, 2007
Michał napisał/a:
9000 tys i but. Przednie koła mi sie podnoszą na 1.5 metra i nic nie widze wtedy, ale spoko, na naszej miejscówce jest pole na prawo wiec jedynie pejzaż mi grozi.
Hehehe 9 tysiecy to ty widziales tylko w mlynku do kawy hahahaha